SAISEI: Παρουσιάζουν το video single “F.M.L.T.”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Saisei, κυκλοφορούν το “F.M.L.T.”, το δεύτερο σινγκλ από τον επερχόμενο ομώνυμο δίσκο τους, το follow up στο “Impetus” που κυκλοφόρησε 3 Απριλίου.

Μια φρέσκια πρόταση

To 6μελές post-hardcore αθηναϊκό συγκρότημα  ξεπέρασε τον εαυτό του αυτή τη φορά με έναν ύμνο – γροθιά στο στομάχι, που πλαισιώνεται από καταιγιστικές ρυθμικές κιθάρες, τα χαρακτηριστικά τους πλέον πιασάρικα hooks, αλλά και λυσσαλέα screams από τον Αποστόλη Διαμαντόπουλο. Οι στίχοι καταπιάνονται με την επικείμενη απόδραση του κεντρικού χαρακτήρα από μια αλληλοεξαρτώμενη σχέση.

PostHardcore meets Electronics

Το “F.M.L.T.” συνδυάζει nu-metalίζοντα ριφ, με σύγχρονες electronicore επιστρώσεις και χορωδιακά στοιχεία, πατώντας πάνω στο επίκαιρο ρεύμα που έχουν οριοθετήσει κολοσσοί όπως Bring Me The Horizon, Bad Omens, Sleep Token κ.α., αφήνοντας όμως το δικό τους αποτύπωμα στον ήχο αυτό.

Για πάμε λίγο!

Το “F.M.L.T.” είναι διαθέσιμο για streaming και download σε όλες τις γνωστές ψηφιακές πλατφόρμες. Για να το απολαύσετε Live βεβαιωθείτε να παρευρεθείτε το Σάββατο 1η Ιουνίου στο An Club (Σολωμού 13, Εξάρχεια), μαζί με τους συνοδοιπόρους τους Kiss Me Cleopatra, Till Silence Breaks και Nonlinear.

Ο πολυαναμενόμενος δίσκος “Saisei” βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής και η ημερομηνία κυκλοφορίας του θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι!

Useful links:

Site: https://saiseiband.com/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4L86uPw4qYP1pdCW7xrtiS?si=fe_UNBzyRiWwk2iC2QAaWw&utm_source=copy-link
Instagram: https://www.instagram.com/saisei_officialband/
YouTube: https://bit.ly/3n9VShD
Facebook: https://www.facebook.com/saisei.music/

308