Routes Of Neptune | High on Vigers | Dewmore | live at BUMS | Friday 09.12.2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου. Ένα βράδυ μετά την Πανσέληνο της Μεγάλης Νύχτας δεν την αφήνουμε να φύγει, αντίθετα την κρατάμε γερά πάνω στη σκηνή του Βums, κερνάμε αλκοόλ και χαμηλά κουρδίσματα στους λυκάνθρωπους της καθημερινότητας με ένα εκρηκτικό μείγμα βαριάς ροκ μουσικής & rock n’ roll ενέργειας!

Μια βραδιά αφιερωμένη λοιπόν στον heavy – rock ήχο με σχήματα που αποδίδουν με όρεξη και πάθος δυνατά riffs, αξέχαστα drums grooves, μπάσα που χτυπάνε στην καρδιά και φωνές που θα σας πάρουν το μυαλό.

Πληροφορίες:
⚡ Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου
👉 BUMS. (Ακαδημίας 98-100,πλησίον πλ.Κάνιγγος)
✔ Μετρό Ομόνοια & Πανεπιστήμιo
⌚ Πόρτες : 20:30
🤘 Συναυλία ξεκινάει στις 21:15
🎟️ Είσοδος: 8€ με μπύρα

Γνώριστε τις μπάντες καλύτερα:
🔥 Routes of Neptune 🔱

Οι Routes Of Neptune, είναι ένα τετραμελές heavy rock συγκρότημα από την Αθήνα.
Το ντεμπούτο τους έγινε με τον δίσκο “Supervillain” το 2015 με τον Χρήστο στην κιθάρα, τον Μόα στα τύμπανα, τον Μπάμπη στα φωνητικά και τον Μανώλη στο μπάσο. Όταν οι δρόμοι της μπάντας με τον Μανώλη χώρισαν, το κενό συμπλήρωσε ο Φιλοποίμην. Έχουν κυκλοφορήσει δύο ep, ένα άλμπουμ, τρία singles και με το νέο τους ep ‘’ Stone ‘N’ Distracted ‘’ να κυκλοφορεί σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες, υπόσχονται μια βραδιά ηλεκτρισμένη και ένα πραγματικό πάρτυ με δυνατό ήχο, γέλια και χορό!

Links:
Facebook : www.facebook.com/RoutesofNeptune
Youtube : https://tinyurl.com/RoutesOfNeptune
Instagram : www.instagram.com/routesofneptune/
Bandcamp : https://routesofneptune.bandcamp.com/

🔥 High on Vigers 🍻

Oι High on Vigers, ένα πενταμελές heavy rock συγκρότημα από την Αθήνα, που σχηματίστηκε το Νοέμβρη του 2017. Ξεκίνησαν να κάνουν φασαρία τον Ιανουάριο του 2018 δουλεύοντας το πρώτο τους άλμπουμ στη πιο διάσημη rock γειτονιά της Αθήνας, του Ζωγράφου. Μετά τον πρώτο δίσκο η σύνθεση άλλαξε αλλά όχι και η διάθεση για γκάζια και ψυχεδέλεια. Η μπάντα αντλεί την έμπνευσή της από τον heavy rock, stoner grunge ήχο και αποδίδει ένα ενεργητικό μείγμα hard rock μουσικής, doom συναισθήματα, ψυχεδελικού χασίματος και νευρωτικών στί-χων που πηγάζουν από τα πιο σκοτεινά μέχρι τα πιο φωτεινά μέρη.

Links:
Facebook : www.facebook.com/highonvigers
Youtube : https://tinyurl.com/highonvigers
Instagram : www.instagram.com/highonvigers/
Bandcamp : https://highonvigers.bandcamp.com/

🔥 Dewmore 🌵

Οι Dewmore είναι ένα power rock trio από την Αθήνα.
Ιδρύθηκαν στα τελη του 2015, κ πηραν την τελικη τους μορφή το 2019 με το σημερινό τους line up. Οι διαφορετικές μουσικες επιρροές των μελών, καταλήγουν σ ’ένα groovy δυναμικό κ διασκεδαστικό αποτέλεσμα.
Η πρώτη δισκογραφική δουλειά τους με τιτλο “unlimited recognisable” ηχογραφήθηκε στα made in hell studios και κυκλοφόρησε το Σεπτέμβρη του 2019 σε ψηφιακή και φυσική μορφη (CD).
Ακολούθησαν live εμφανίσεις (Temple, An club, Crow live stage, lazy club, B.U.M.S.).
Αυτή την περίοδο δουλεύουν επανω σε καινουριο υλικο για επομενη κυκλοφορία. Παράλληλα ετοιμάζουν live εμφανίσεις εντός αλλά κ εκτός Αττικής.
Με σήμα το παγωτό και όπλο τους τη διάθεση υπόσχονται “feelgood music, for feelgood people”!!!

Links:
Facebook : www.facebook.com/Dewmoreband/
Instagram : www.instagram.com/dewmoreband/
YouTube : https://tinyurl.com/Dewmore

498