ROB ZOMBIE: Artwork, tracklist και video από το νέο album


Ο Αμερικανός καλλιτέχνης / συνθέτης / παραγωγός Rob Zombie έχει έτοιμο το νέο, 7ο solo album του.

Ο τίτλος του είναι “The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy” και θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου 2021 μέσω της Nuclear Blast. Η παραγωγή, η μίξη και το mastering έγιναν από τον ίδιο.

Σαν πρώτο δείγμα δόθηκε στη δημοσιότητα το video για το single “The Triumph of King Freak (A Crypt of Preservation and Superstition)” το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

H tracklist του “The Lunar Injection Kool Aid Eclipse Conspiracy”:
Expanding the Head of Zed
The Triumph of King Freak (A Crypt of Preservation and Superstition)
The Ballad of Sleazy Rider
Hovering Over the Dull Earth
Shadow of the Cemetery Man
A Brief Static Hum and Then the Radio Blared
18th Century Cannibals, Excitable Morlocks and a One-Way Ticket On the Ghost Train
The Eternal Struggles of the Howling Man
The Much Talked of Metamorphosis
The Satanic Rites of Blacula
Shower of Stones
Shake Your Ass-Smoke Your Grass
What You Gonna Do with That Gun Mama
Get Loose
The Serenity of Witches
Crow Killer Blues

Η μπάντα που συνδοδεύει τον Rob Zombie είναι οι:
Rob Zombie – φωνητικά
Piggy D. – μπάσο
Ginger Fish – drums
John 5 – κιθάρες


Official page: