ROB HALFORD: παρουσιάζει την αυτοβιογραφία του με τίτλο “Confess”

NEWS

Γνωστός και ως “The Metal God”, από τους αφοσιωμένους και πιστούς οπαδούς του, προσφέρει στους αναγνώστες μια εγκάρδια και ειλικρινή ματιά στους αγώνες που ο Rob έχει αντιμετωπίσει με τους εθισμούς και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις καθώς και τις αναζητήσεις του τις μουσικές εν μέσω αμφισβήτησης.

Γραμμένο από τον Ian Gittins, συγγραφέα του “The Heroin Diaries” του Nikki Sixx, τα κεφάλαια του βιβλίου αναφέρονται στο rock lifestyle του Halford από τα 80΄s μέχρι την 50η επέτειο του συγκροτήματος το 2020.

Ο Halford εξηγεί: το “Confess”, είναι ένα μια και μοναδική ευκαιρία ζωής για έμενα να παρουσιάσω κάθε πτυχή του εαυτού μου. Μια βαθιά εκσκαφή χωρίς κάτι να κρύψω και τίποτα να φοβηθώ ήταν με πολλούς τρόπους εξαίσιο, αστείο, ενοχλητικό, τρομακτικό και καθαρτικό. Δεν κράτησα τίποτα κρυφό. Είναι η στιγμή για έμενα να (εξομολογηθώ)“Confess”.

Η Headline Publishing’s Sarah Emsley, η οποία είναι υπεύθυνη για τα δικαιώματα από τον Dave Daniel του CSA είπε για το “Confess”: Έχω πραγματικό πάθος για τις αυτοβιογραφίες καριέρας των μεγάλων καλλιτεχνών του μουσικού χώρου και η ιστορία του Rob Halford, είναι απίστευτη. Καλύπτει περίπου εφτα δεκαετίες και ειδικά το πρώιμο υλικό από το “Confess”, είναι εξαιρετικό.

Τον τελευταίο χρόνο, ο τραγουδιστής των JUDAS PRIEST, επιβεβαίωσε την ενασχόληση του με την δημιουργία του βιβλίου του, αν και επέμεινε ότι δεν επιθυμούσε να το κάνει, λόγο των προσωπικών του θεμάτων.

Μιλώντας στο Ultimate Classic Rock, ο Halford, ανέφερε ότι το απομνημόνευμα του θα προσφέρει μια ειλικρινή ματιά στη ζωή του. Η αυτοβιογραφία του Rob Halford με τίτλο “Confess”, πρόκειται να εκδοθεί στις 29/9/2020 από την Hachette Books .

358