RISE AGAINST: Νέο animated video

NEWS

Οι Αμερικανοί punk rockers Rise Against μόλις έδωσαν στη δημοσιότητα το “Broken Dreams, Inc.”, το πρώτο τους τραγούδι εδώ και τρία χρόνια, για να γιορτάσουν τη συνεργασία τους με τη νέα τους δισκογραφική εταιρεία Loma Vista Recordings.

Η παραγωγή έγινε από τους Bill Stevenson, Jason Livermore, Andrew Berlin και Chris Beeble, με το νέο κομμάτι να είναι θυμωμένο, γρήγορο και τσαμπουκαλεμένο punk rock, με αδίστακτα τύμπανα,ανελέητο μπάσο, φοβερές κιθάρες και παθιασμένα φωνητικά.

Επίσης για το ίδιο τραγούδι κυκλοφόρησαν animated video με σκηνές από το πετυχημένο DC comic “Dark Nights: Death Metal”, μια δημιουργία του Greg Capullo. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε το νέο animated video παρακάτω:

To “Broken Dreams, Inc.” είναι και το πρώτο τραγούδι από τη συλλογή “Dark Nights: Death Metal The Original Soundtrack” που συνοδεύει το comic. Παραγωγός είναι ο συνθέτης Tyler Bates (“Guardians Of The Galaxy”, the “John Wick” franchise, “Dawn Of The Dead” reboot) ο οποίος επέλεξε και τα rock και metal συγκροτήματα που ακούγονται στη συλλογή.

“Προσωπικά, το να συμμετέχω σε αυτό το soundtrack είναι πραγματικά φανταστικό”, είπε ο McIlrath. “Μεγαλώνοντας, ο μικρός μου αδερφός και εγώ καβαλούσαμε τα ποδήλατά μας στο περίπτερο κοντά στο σπίτι μας και ξοδεύαμε όλα τα χρήματά μας για τα τελευταία κόμικς, και ο Batman ήταν ένα από τα αγαπημέναμας. Επίσης, ο Zach , ο κιθαρίστας μας, είναι ίσως ο μεγαλύτερος σπασίκλας των comics στο συγκρότημά μας. Μας έχει μιλήσει για το πώς, μαζί με τον αδελφό και τον πατέρα του, είναι όλοι μεγάλοι οπαδοί της DC – Batman, Robin, Superman, Aquaman. Έτσι, ναι, είμαστε όλοι πολύ ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος αυτού.”

Οι Rise Against είναι οι :
Tim McIlrath – φωνητικά,κιθάρα
Joe Principe – μπάσο
Brandon Barnes – τύμπανα
Zach Blair – κιθάρα

Facebook: https://www.facebook.com/riseagainst/?ref=page_internal
Instagram: https://found.ee/riseagainst_ig

571