REVEREND HOUND: “Deal in Steel”

ALBUM

Είδος: Heavy Metal
Εταιρεία: Metalizer Records
Ημ. Κυκλοφορίας: 24 Μαΐου 2024

Αν οι Reverend Hound δεν υπήρχαν, θα έπρεπε να εφευρεθούν. Μετά από τα δύο άλμπουμ “Beyond Savagery” (2009) και “Release The Hounds” (2015), καθώς και το EP “Enter My Nightmare” (2018), το “Deal In Steel” αποτελεί το πιο πρόσφατο άλμπουμ της μεταλλικής πεντάδας.

Η μπάντα αποτελείται από τους κιθαρίστες Thomas Meyns και Sebastian Weinstock, τον μπασίστα Markus Brendel και τον τραγουδιστή Wolfgang Gräbner, μία από τις πιο δυνατές metal φωνές στη νότια Γερμανία. Οι δύο κιθαρίστες είναι τα ιδρυτικα μέλη των Reverend Hound και έπαιζαν ήδη μαζί στο προηγούμενο τους συγκρότημα, Savage. Ο Markus Brendel εντάχθηκε στους Reverend Hound το 2011 και ο Wolfgang Gräbner ανέλαβε τα φωνητικά το 2015. Μετά από συνεργασία με αρκετούς ντράμερ, η μπάντα βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο για τη δουλειά με την πρόσφατη προσθήκη στη σύνθεσή της, τον δυναμικό drummer Andreas Lorenz.

Οι οπαδοί των Riot, Vicious Rumors, Sanctuary ή Fifth Angel θα ανακαλύψουν αρκετά κοινά σημεία αφού οι επιρροες βρίσκονται στο “Deal in Steel”.

Τα τραγούδια αναμιγνύονται και μετατρέπονται σε ακαταμάχητα κομμάτια υπό την επιμέλεια του παλιού φίλου της μπάντας Dan Baune (Devil’s Train, Lost Sanctuary), που ανέλαβε την παραγωγή στο Noise Foundry Production. Το εντυπωσιακό εξώφυλλο σχεδιάστηκε από τον Joel Sánchez Rosales.Το “Deal In Steel” δεν αποτελεί απλώς μια συνέχεια στη δισκογραφία των Reverend Hound, αλλά μια νέα επική περιπέτεια που προσφέρει έναν ευρύ φάσμα επιρροών και συναισθημάτων. Κάθε κομμάτι είναι μια αφήγηση, μια ιστορία που ξεδιπλώνεται μπροστά στα αυτιά του ακροατή, ενώ η ένταση και η ενέργεια της μουσικής τους καθηλώνει από την πρώτη νότα μέχρι την τελευταία.

Με το “Deal In Steel”, οι Reverend Hound επιβεβαιώνουν τη θέση τους ως μία από τις πρωτοπόρες μπάντες του heavy metal στην Ευρώπη. Είναι μια ανανεωμένη μπάντα που διατηρεί την αίγλη και την έντασή της σε κάθε νότα, δείχνοντας ότι η αγάπη τους για τη μουσική και η δέσμευσή τους προς το είδος δεν έχουν καμία διάθεση να υποχωρήσουν.

Συνολικά, το “Deal In Steel” είναι ένας δίσκος που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Με την ποικιλία των επιρροών του, τη δύναμη της εκτέλεσής του και την εμβέλεια των μουσικών του θεμάτων, αποτελεί μια απαραίτητη προσθήκη στη συλλογή κάθε λάτρη του heavy metal.

Facebook: https://www.facebook.com/ReverendHound
Instagram: https://www.instagram.com/reverend_hound_metal
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3bXfXkXYeLuQh9E9MbYn2L

189

Avatar photo
About Δημήτρης Γαλάνης 42 Articles
Από μικρή ηλικία ένας metalhead. Έκτοτε, έχει βουτήξει σε κάθε υποείδος του metal, από thrash μέχρι black μέχρι doom μέχρι power, πάντα αναζητώντας νέα ηχητικά ερεθίσματα που θα ακουμπήσουν στην ψυχή του. To πάθος του για τη μουσική δεν έχει όρια και είναι πάντα ανοιχτός να ανακαλύψει φρέσκιες φωνές και καινοτόμες μπάντες που εξερευνούν τα όρια της heavy μουσικής.