REAPER: “Viridian Infeno”

ALBUM

Είδος: Speed / Blackthrash Metal
Δισκογραφική Εταιρεία: Dying Victims Productions
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 22 Απριλίου

Από την μακρινή ήπειρο των κοάλα και των καγκουρό, την Αυστραλία, και συγκεκριμένα από τη Μελβούρνη, μας έρχονται οι φρεσκότατοι Reaper μέσω της Dying Victims Productions, έχοντας μαζί τους το ντεμπούτο τους “Viridian Inferno”.

Το αυστραλιανό κουαρτέτο μένει πιστό στις ρίζες του παλιακού blackthrash metal και τηρεί πιστά τις παραδόσεις των πρωτοδιδάξαντων Celtic Frost, Hellhammer, Venom, Sacrilege και Bathory. Έχοντας ξεθάψει το ύφος και τις κουλτούρα των ’80s, οι Reaper φαίνεται να είναι το πιο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε αυτό το είδος στην εποχή μας.

Με εσκεμμένα “κακή” παραγωγή, σατανιασμένη, βρώμικη και χειμμαρώδη σαπίλα στον ήχο, το “Viridian Inferno” παίρνει κατευθείαν ένα χρυσό δεκάρι για την αξία του. Περιέχει δέκα άγρια ​​κομμάτια του υπερ-επιθετικού υβριδικού κολασμένου speedmetalpunk της δεκαετίας του ’80 και θα σας συνθλίψει απόλυτα με τη βρωμιά του που είναι βαριά σε μεγατόνια.

Δεν γίνεται να υπάρξουν περαιτέρω αναλύσεις στα ενδότερα του δίσκου αυτού γιατί θα καταντήσουμε κουραστικοί. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το αγοράσετε και να το ακούσετε στα σκοτάδια, με τσίτα τεντωμένα τα ηχεία και να σπάσετε ό,τι βλέπετε γύρω σας.

Facebook: https://www.facebook.com/Reapermelbourne
Bandcamp: https://reapermelbourne666.bandcamp.com/releases

647

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.