Pulse R: Επιστρέφουν δυναμικά παρουσιάζοντας ζωντανά τον καινούριο τους δίσκο “Sacrificient”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από καιρό αναμονής, την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στον χώρο του Ίλιον Plus, οι Pulse R επιστρέφουν δυναμικά παρουσιάζοντας ζωντανά τον καινούριο τους δίσκο “Sacrificient”, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τους Pissed-Off Kid και τους Lone Dread.

Ώρα Έναρξης: 20:00
Προπώληση : 
10€
Ταμείο :
 12€

Η προπώληση έχει ξεκινήσει!! Για hard copy εισιτήρια μπορείτε να απευθυνθείτε στα συγκροτήματα, για ηλεκτρονική αγορά στο more.com

Οι Pulse R ιδρύθηκαν στην Αθήνα το 2011. Σύντομα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ΕΡ με τίτλο ”Until Τhe End”. Μετά από πολυάριθμες εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία κυκλοφόρησε το πρωτο full length αλμπουμ ”In Chains” το 2016, που κινείται σε alternative metal – rock ήχους. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με πολλούς καλλιτέχνες όπως, Uriah Heep, Wolf, SixforNine, Poem, Maplerun ανάμεσα σε άλλους ενώ και συμμετείχαν στη συλλογή ”Εlectrified Sinners” του Μetal Hammer με το τραγούδι “Digital (R)evolution”. Ο δεύτερος δίσκος με τίτλο “Sacrificient” κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2023.

Οι Pulse R είναι:
Πάνος Βιντζηλαίος – Φωνητικά
Αποστόλης Σιδέρης – Κιθάρες
Τάσος Καρφάκης – Κιθάρες
Γιώργος Βουδούρης – Μπάσο
Θοδωρής Σταματιάδης – Τύμπανα

Official Facebook page: https://www.facebook.com/PulseRBandGR

Οι Pissed-Off Kid (Research, Magic, Sequence) είναι ένα weird rock trio με έδρα την Αθήνα.

Το όνομα τους προκύπτει από κάποια κείμενα τα οποία ανακάλυψε ο Research στο υπόγειο του πατρικού του σπιτιού γύρω στο 2010. Ο συγγραφέας των κειμένων αυτών παρουσιάζεται ως Pissed-Off Kid και αφηγείται ιστορίες Οργής, ιστορίες Μαγείας, ιστορίες Επιστημονικής Κυριολεξίας.

Στόχος της μπάντας είναι η εξερεύνηση της ζωής του Ρ.Ο.Κ μέσα από ήχο και στίχο αλλά κυρίως είναι μία προσπάθεια εντοπισμού του. Αν ή μάλλον όταν βρεθεί ίσως μάθουμε από τον ίδιο την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον Μπάσταρδο Ήλιο.

Long Live the Kid!!

Οι Pissed-Off Kid είναι:
Research – Κιθάρα, Φωνητικά
Magic – Τύμπανα
Sequence – Μπάσο

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/profile.php?id=100090438589200

Οι Lone Dread είναι μια heavy grunge μπάντα από την Ελλάδα που δημιουργήθηκε το 2019. Ο Πάνος Κορρές (Φωνητικά), ο Μαρίνος Σοφίου (Κιθάρα), ο Φώτης Κασιμάτης (Μπάσο) και ο Μπάμπης Κατίρτζογλου (Τύμπανα) δημιούργησαν ένα δυνατό live act που γρήγορα απέκτησε το δικό του φανατικό κοινό.

“A Million Regrets” είναι το όνομα του πρώτου EP που κυκλοφόρησαν οι Lone Dread τον Νοέμβριο του 2023. Περιλαμβάνει πέντε τραγούδια των οποίων η μίξη και η ηχογράφηση έγιναν από τον Γιάννη Δαμιανό. Όλα τα τύμπανα ηχογραφήθηκαν από τον Φώτη Benardo (Devasounz Studios). To “Nuclear Mind” είναι το πρώτο τους single και video clip.

Ο ήχος τους χαρακτηρίζεται από ’90s grunge με στοιχεία hard rock και metal μαζί με σκοτεινούς και γεμάτους θυμό στίχους που κάνει τους Lone Dread δύσκολο να ανήκουν σε ένα συγκεκριμένο μουσικό είδος, και αυτό τους καθιστά μοναδικούς.

Οι Lone Dread είναι
Πάνος Κορρές – Φωνητικά
Μαρίνος Σοφίου – Κιθάρα
Φώτης Κασιμάτης – Μπάσο
Μπάμπης Κατίρτζογλου – Τύμπανα

Official Facebook page: https://www.facebook.com/LoneDread

205