Πρόλαβε τώρα το εισιτήριό σου για τις κορυφαίες metal ημέρες του Release Athens 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μην χάσεις τις κορυφαίες metal βραδιές του
Release Athens 2024!

Η αντίστροφη μέτρηση για δύο από τις μεγαλύτερες metal ημέρες των τελευταίων ετών, έχει ξεκινήσει. Το Release Athens 2024 θα φιλοξενήσει μερικά από πιο εμβληματικά ονόματα του σκληρού ήχου και προσφέρει ειδικές διήμερες και τριήμερες προσφορές, καθώς και τη δυνατότητα αναβάθμισης στους κατόχους μεμονωμένου εισιτηρίου. 

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη metal βραδιά του Release Athens 2024. Headliners θα είναι οι Megadeth, ένα από τα πιο καθοριστικά συγκροτήματα στην ιστορία της σκηνής, ενώ μαζί τους θα είναι οι βάρδοι του progressive power metal, Blind Guardian, και το εκρηκτικό τρίο των Grand Magus.

Στη συνέχεια, και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 21 Ιουλίου, θα φιλοξενήσουμε τους metal gods Judas Priest και τον Bruce Dickinson, τον τραγουδιστή και frontman των Iron Maiden, σε μια βραδιά-ορόσημο για τους φίλους του σκληρού ήχου. Το lineup συμπληρώνει ένα από τα πιο κομβικά συγκροτήματα του χώρου, οι Γερμανοί Accept.

Τα metal shows του Release Athens 2024, ολοκληρώνονται με μια ακόμα metal ημέρα αφιερωμένη στον ακραίο ήχο & πρωταγωνιστές τους Behemoth, Testament & Pestilence, την Κυριακή 28 Ιουλίου.

Ανακάλυψε τις κορυφαίες metal ημέρες & προσφορές και ετοιμάσου για τις πιο “σκληρές” μουσικές εμπειρίες!
Email Image
ΠΡΟΛΑΒΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
Email Image
ΠΡΟΛΑΒΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
Email Image
ΠΡΟΛΑΒΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
Εσύ πόσο μέταλ αντέχεις;
Επωφελήσου απο τις συνδυαστικές προσφορές
100