Prejudice Reborn + Vonavibe Live at Ίλιον Plus

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 @ΙΛΙΟΝ plus
Prejudice Reborn + Vona Vibe

Doors Open 20:00
Γενική είσοδος 10 ευρώ

Προπώληση:
Ηλεκτρονικά: www.ticketservices.gr
Τηλεφωνικά: 210 7234567
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 – Αθήνα
και στο ταμείο του Ιλιον Plus την ημέρα της εκδήλωσης

Ώρα έναρξης: 21.30

Οι Prejudice Reborn επιστρέφουν ξανά στην metal σκηνή της Αθήνας για έναν ανελέητο καταιγισμό riff, heavy ήχου, μελωδιών από τα 2 full length album τους και τα νέα τους κομματια από το επερχόμενο EP!

Την σκηνή θα την μοιραστούν με άλλη μία μπάντα που έχει κινηθεί με τεράστια επιτυχία γύρο από τον heavy modern rock ήχο και είναι έτοιμοι να ξεσηκώσουν τον κόσμο!

Βιογραφίες

Prejudice Reborn:
Οι “Prejudice Reborn” ιδρύθηκαν το 2005 στην Αθηνα και είναι ένα πολυδιάστατο συγκρότημα με βάση την μέταλ μουσική.

Μετά τα ΕP το 2007 “Weak” και 2010 “Rain Must Fall”, κυκλοφορούν το 2013 το πρώτο τους full length album “Elpis” στην “B-Otherside Record”, ενώ στο τέλος της ίδιας χρονιάς κυκλοφόρησαν και το πολυσυζητημένο EP “Rock Rap Heavy” με τον Δημήτρη Μεντζέλο (Ημισκούμπρια).

Το συγκρότημα συμμετέχει με το κομμάτι “Phantom Lord” στο CD που κυκλοφόρησε το Metal Hammer το 2013 “and Covers for All…” ενώ νωρίτερα το 2012 διασκεύασε με τα Ημισκούμπρια το “ΜΕΘ ΣΤΟ ΒΟΛΑΝ” τo οποίο κυκλοφόρησαν τα ίδια τα Ημισκούμπρια σαν official video τους.

Η μπάντα ενδιάμεσα κυκλοφορεί τρία video clip από το album τους, καθώς και τρία video clip της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Μεντζέλο, κάνει πολλές live εμφανίσεις και cover στα album των Metallica, “Kill’ em all” και “Black album”.

Τον Ιανουάριο του 2016 κυκλοφορεί το δεύτερο full length studio album τους “Lord of Light” το οποίο διατίθεται σε ψηφιακή μορφή από όλες τις μεγάλες διαδικτυακές πλατφόρμες (Bandcamp, iTunes, Spotify, Amazon Music κλπ.)
Το 2017 κυκλοφορούν ψηφιακά μαζί με τον Δημήτρη Μεντζέλο και τον πασίγνωστο rapper από το Bronx Donald-D, το single “Scream your lungs out” και λίγο αργότερα με τον Δημήτρη Μεντζέλο το single “Frankenstein (chapter 1)” καθώς και τα αντίστοιχα video clip τους, συνεχίζοντας με επιτυχία τις live εμφανίσεις.

Το 2019 οι 3 δημιουργοί της μπάντας Κανελλόπουλος Σταύρος(κιθάρα), Κανελλόπουλος Τάσσος(μπάσο-φωνητικά) και Κώνστας Μανώλης(drums) , ξεκίνησαν να δουλεύουν νέο υλικό. Το 2023 θα κυκλοφορήσουν EP από την νέα τους δουλεια.

www.prejudicereborn.com
www.facebook.com/prejudicerebornofficial

Vonavibe:
Οι Vonavibe είναι ένα heavy modern rock συγκρότημα το οποίο ιδρύθηκε το 2016. Την ίδια χρονιά κυκλοφόρησαν το self-released E.P. τους “Vol.I”, που περιείχε 3 πρωτότυπες ηχογραφήσεις ενώ την ίδια χρονιά κέρδισαν την πρώτη θέση στο Global Battle Of The Bands.

Επιπλέον, το 2017, το συγκρότημα κέρδισε την πρώτη θέση για το Best New Band από την Panik Records, ενώ κατέλαβε επίσης την πρώτη θέση στον διαγωνισμό DesertFest.
Έχοντας εξασφαλίσει το συμβόλαιο με την Panik Records το 2018 κυκλοφόρησαν δύο singles, το “Come Undone” και “Run‘n’ Hide – Live at Berlin”.

Η μπάντα αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος του 2019 δημιουργώντας το debut album τους του οποίου οι ηχογραφήσεις τελείωσαν τον Ιανουάριο του 2020. Παρ’ όλ’ αυτά ένα τροχαίο ατύχημα τον Φεβρουάριο του 2020 θα αφήσει τον frontman της μπάντας, Dyon, σε αναπηρικό καροτσάκι για περισσότερο από 1 χρόνο. Χρειάστηκαν σχεδόν 2 χρόνια για να αναρρώσει από τους τραυματισμούς του.

Ωστόσο, το συγκρότημα, όντας ανήσυχο, κατάφερε να ολοκληρώσει το album μέχρι τα τέλη του 2020, Αυτό είναι το σημείο όπου οι Vonavibe άφησαν την Panik Records αναζητώντας μια εταιρεία με εμπειρία στην heavy μουσική καθώς και ένα παγκόσμιο φάσμα.

Τον Νοέμβριο του 2021, με την απαγόρευση των συναυλιών σε ισχύ, οι Vonavibe κυκλοφόρησαν το E.P. με τίτλο, “Locked Up”, που περιέχει 3 διασκευές, αποδίδοντας φόρο τιμής στους Tears For Fears, The Weeknd και Linkin Park.

Εν μέσω του Covid και των προαναφερθέντων προσωπικών εμποδίων, οι Vonavibe δημιούργησαν το debut album τους “Bleed To Life” το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαϊου απο την Eclipse Records.

www.facebook.com/Vonavibe
www.instagram.com/vonavibe/

226