PISSED-OFF KID + LUPE live at Nomads

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κυριακη 21 Ιανουαρίου
Nomads Athens

Οι Pissed-Off Kid ενώνουν μικρόφωνα, ενισχυτές και απόψεις με τους Lupe για μία Κυριακάτικη Τρέλα στο υπόγειο του Nomads.
Weird Rock, Art Rock και εκλεκτές μπύρες απο κάθε άκρη του Γαλαξία.
Σε περιμένουμε.

Ωρα : 21:00
Τιμή εισητηρίου : 8€

FB EVENT

PISSED-OFF KID

Οι Pissed-Off Kid (Research, Magic, Sequence) είναι ένα Weird Rock συγκρότημα με έδρα την Αθήνα.
Το όνομα τους προκύπτει από κάποια κείμενα τα οποία ανακάλυψε ο Research στο υπόγειο του πατρικού του σπιτιού γύρω στο 2010. Ο συγγραφέας των κειμένων αυτών παρουσιάζεται ως Pissed-Off Kid και αφηγείται ιστορίες Οργής, ιστορίες Μαγείας, ιστορίες Επιστημονικής Κυριολεξίας.
Στόχος της μπάντας είναι η εξερεύνηση της ζωής του P.O.K μέσα από ήχο και στίχο αλλά κυρίως είναι μία προσπάθεια εντοπισμού του. Αν ή μάλλον όταν βρεθεί ίσως μάθουμε από τον ίδιο την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον Μπάσταρδο Ήλιο.

https://www.youtube.com/watch?v=-ov83JSOC-U
https://pissed-offkid.bandcamp.com/

LUPE

Οι Lupe είναι ένα νεοσύστατο art rock συγκρότημα με κύριο χαρακτηριστικό τον συνδυασμό της ροκ και της κλασσικής μουσικής, τη θεατρικότητα και την ποικιλομορφία. To μουσικό σχήμα ιδρύθηκε το 2019 ως προσωπικό project του Μιχάλη Λατουσάκη, ο οποίος και κυκλοφόρησε τα πρώτα δύο άλμπουμ Βurn (2019) & Dark Room (2021), ενώ από το 2022 οι Lupe είναι μια 6μελής μπάντα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο τους άλμπουμ με τίτλο Seeker Of Sound.

https://linktr.ee/lupeband
https://lupeofficial.bandcamp.com
https://spoti.fi/3ZTESxi

345