ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΛΥΛΙΔΗΣ & HOTEL ALASKA ζωντανά στο CHANIA ROCK FESTIVAL

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

CHANIA ROCK FESTIVAL
(29-30 Ιουλίου – Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, Χανιά)

Μέχρι στιγμής, στο Chania Rock Festival, είχαν ανακοινωθεί καλλιτέχνες μόνο για το Σάββατο 29 Ιουλίου, δηλαδή οι PARADISE LOST, GEOFF TATE (performing “Operation: Mindcrime”) και SAKIS TOLIS. Πλέον, ήρθε η ώρα να ανακοινώσουμε τι θα γίνει και τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, δηλαδή την Κυριακή 30 Ιουλίου.

Εκείνη τη μέρα, θα εμφανιστεί, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες μουσικούς, ο Παύλος Παυλίδης με τους HOTEL ALASKA. Ο Παύλος Παυλίδης, είναι ένας από τους πλέον ανήσυχους εγχώριους καλλιτέχνες, ο οποίος από το ξεκίνημα της καριέρας του ιδιαίτερα με τα ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ, απέδειξε ότι μπορεί να συνδυάσει την pop, τη rock και την ηλεκτρονική μουσική, έχοντας ταυτόχρονα καταπληκτικούς στίχους. Χαρακτηριστικό της «καλλιτεχνικής ανησυχίας» που αναφέραμε, ήταν το γεγονός ότι πάντα στις ζωντανές εμφανίσεις, είτε ως σόλο καλλιτέχνης, είτε με άλλα σχήματα, αυτοσχεδίαζε και «διασκεύαζε» τις μεγάλες του επιτυχίες, με μοναδικό τρόπο.

Δεν είναι τυχαίο, ότι θεωρείται από τους σημαντικότερους και πιο επιτυχημένους Έλληνες μουσικούς της γενιάς του, ο οποίος δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες τις ασύλληπτης επιτυχίας που είχε στα 90s, αλλά πάντα έβρισκε διαφορετικούς δρόμους και τρόπους για να εκφράσει τα συναισθήματά του, μέσω της μουσικής του.

O Παύλος Παυλίδης παρέα με τους HOTEL ALASKA έρχονται στο Chania Rock Festival για να μας παρουσιάσουν ένα δυναμικό πρόγραμμα best of της δισκογραφία του, από την αξέχαστη εποχή των ΞΥΛΙΝΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ έως και τον τελευταίο του δίσκο “Το Μαύρο Κουτί” που κυκλοφόρησε στις αρχές του Δεκέμβρη του 2021.

Οι HOTEL ALASKA δεν σταματούν να πειραματίζονται, εξελίσσουν τον ήχο τους και επαναπροσεγγίζουν το υλικό του Παύλου Παυλίδη δίνοντάς του νέο χαρακτήρα, δημιουργώντας έτσι ένα εκρηκτικό μουσικό αποτέλεσμα.

Περισσότερες ανακοινώσεις, τις ερχόμενες μέρες.

Εισιτήρια: https://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets

Και φέτος, μόνο Κρήτη και φέτος, μόνο Χανιά!

371