偏執症者 (PARANOID): “Out Raising Hell”

ALBUM

Είδος: D-Beat Hardcore / Metal
Δισκογραφική: D-takt & Råpunk/Konton Crasher
Ημ. Κυκλοφορίας:25 Σεπτεμβρίου 2020

Επιστροφή για τους αγαπημένους Σουηδούς φετιχιστές του ανατέλλοντος ήλιου και αυτή τη φορά έχουν επιστρατεύσει το βαρύ πυροβολικό του ήχου να τους βοηθήσει, τους Jack Control για το mastering και Joel Grind για μίξη, ώστε να πετύχουν τον ήχο οδοστρωτήρα που απαιτούν οι συνθέσεις τους, και το αποτέλεσμα αναμφίβολα τους δικαιώνει.

Λιγότερο κοντά στο χαοτικό d-beat raw punk των Disclose και πιο κοντά στο metal/punk των Nightmare αυτή τη φορά, μπολιάζουν τον ήχο τους και με αρκετό θρας, τευτονικό κυρίως, προσεγγίζοντας σε σημεία και μπάντες όπως οι Bat, με αυξημένο groove αλλά και Motorhead-ισμούς να δένουν με τις γνωστό κλασσικομέταλ japcore συνδυασμό μελωδίας με τούπα τούπα.

Χωρίς εκπλήξεις λοιπόν, αλλά αναμενόμενο, οι οπαδοί τους μόνο εκπλήξεις δεν θέλανε, οι Paranoid άλλωστε λάμπουν στο σιδηρόδρομο ξύλου που τους ανέδειξε. Θα σας έλεγα να απολαύσετε το “Out Raising Hell” πίνοντας γιαπωνέζικη μπύρα με σφηνάκια aquavit για να μπείτε στο πνεύμα αλλά τώρα που το σκέφτομαι ίσως να μην είναι η καλύτερη ιδέα, δεν είναι καλή περίοδος να σας τρέχουνε για πλύση στομάχου, οπότε απλά παίξτε το δυνατά.

Facebook: https://www.facebook.com/pndftw
Bandcamp: https://pndftw.bandcamp.com/album/out-raising-hell

627

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.