Papa Roach & Hollywood Undead: Ζωντανά στην Αθήνα στις 29 Φεβρουαρίου

NEWS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διπλή ροκ θύελλα χτυπά τις ακτές του Αιγαίου τον χειμώνα του 2020! Για πρώτη φορά οι θρυλικοί PAPA ROACH θα εμφανιστούν μαζί με τους HOLLYWOOD UNDEAD στην Αθήνα στις 29 Φεβρουαρίου !

📍 TICKETS: https://eventation.gr/prandhu.html
📍 Viva.gr: https://www.viva.gr/tickets/music/piraeus-117-academy/papa-roach-and-hollywood-undead-athens/
📍 Πακέτα VIP – https://eventation.gr/prandhu.html

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020 – ΑΘΗΝΑ – PIRAEUS ACADEMY 117

Οι PAPA ROACH έχουν καθιερωθεί ως αληθινοί trendsetters στο rock στερέωμα για περισσότερο από δυο δεκαετίες. Έχουν κάνει παγκόσμιες περιοδείες μαζί με καλλιτέχνες μεγέθους Eminem και Marilyn Manson και έχουν προσφέρει στο nü metal τον ύμνο του “Last Resort” ο οποίος παίζεται ακόμα σε heavy rotation στα ροκ ραδιόφωνα, 19 χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Οι πατέρες του nü metal εξακολουθούν να είναι επιδραστικοί στον χώρο επιστρέφοντας το 2019 με το δέκατο άλμπουμ τους “Who Do You Trust?”. Η μπάντα έχει προταθεί για δύο Grammy, έχει πουλήσει περισσότερο από 20 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχει συμπληρώσει έως σήμερα το εντυπωσιακό νούμερο των 2 εκατομμυρίων streams, ενώ έχει πάνω από 15 top 5 hits και έξι νούμερο 1 hits σε διάφορες ραδιοφωνικές λίστες (Active Rock, Alternative και Top 40). Η τρομερή ικανότητα των Papa Roach να γράφουν επιτυχίες αποδεικνύεται από τραγούδια όπως τα “Last Resort” (2000), “She Loves Me Not” (2002), “Getting Away With Murder” (2004), “Scars” (2005), “Forever” (2007), “Lifeline” (2009), “Kick in the Teeth” (2010), “Burn” (2011), “Still Swingin’” (2012), “Face Everything and Rise” (2015), “Gravity” (2015), “Help” (2017), “American Dreams” (2017), και πιο πρόσφατα το “Born for Greatness” (2018).

Οι HOLLYWOOD UNDEAD δημιουργήθηκαν το 2005 και μέχρι σήμερα έχουν ηχογραφήσει 5 επιτυχημένα άλμπουμ και κατακτήσει το μουσικό στερέωμα με την εκρηκτική τους ενέργεια, την ποικιλία μουσικών επιρροών και τις αμίμητες live εμφανίσεις τους.

Είναι γνωστοί ως μία από τις πιο μυστηριώδεις μπάντες της σύγχρονης μουσικής – ποιος δεν αναγνωρίζει τις διάσημες πλέον μάσκες και τα τατουάζ τους, πίσω από τα οποία ανέκαθεν κρύβονταν; Ακόμα ένα στοιχείο που κάνει τους Hollywood Undead ξεχωριστούς είναι η απουσία frontman, καθώς όλα τα μέλη τους παίζουν μουσικά όργανα και τραγουδούν κατά τη διάρκεια των συναυλιών. Το πρώτο τους άλμπουμ Swan Songs έγινε πλατινένιο και τώρα οι Hollywood Undead ερχονται μαζί με τους Papa Roach για να μας ανατινάξουν με την ασυγκράτητη ορμή τους.

Special guests για τα live των Papa Roach και Hollywood Undead σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα είναι η αμερικανική post hardcore μπάντα ICE NINE KILLS, γνωστοί για τους horror στίχους τους!

346