Οι Wastefall αποκαλύπτουν το νέο τους single “Aeternum” που γιορτάζει την Αιώνια Ενότητα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Wastefall αποκαλύπτουν το νέο τους single “Aeternum” που γιορτάζει την Αιώνια Ενότητα

Οι progressive metalers Wastefall είναι περήφανοι να ανακοινώσουν την κυκλοφορία του νέου τους single, “Aeternum”.

Το “Aeternum” είναι ένα δυναμικό κομμάτι που εξερευνά την ουσία και τη σημασία της ενότητας στην ανθρωπότητα. Με βαθύ στίχο και πλούσια μουσική σύνθεση, το τραγούδι υπογραμμίζει τη διαχρονική δύναμη που προέρχεται από την έννοια της Ενότητας.

“Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα τραγούδι που να αναδεικνύει τη διαχρονική σημασία της ενότητας,” δήλωσε ο Domenik Παπαεμμανουήλ, τραγουδιστής & συνθέτης των Wastefall. “Το ‘Aeternum’ είναι ο τρόπος μας να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι μαζί, μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε πρόκληση.”

Το single διαθέτει τον χαρακτηριστικό συνδυασμό των Wastefall από έντονα όργανα και συγκινητικά φωνητικά, δημιουργώντας έναν ύμνο που είναι τόσο εμπνευστικός όσο και αξέχαστος.

“Πιστεύουμε ότι η ενότητα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της δύναμης της ανθρωπότητας. Με το ‘Aeternum,’ στοχεύουμε να εμπνεύσουμε και να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι, μαζί, είμαστε ανίκητοι.” – Domenik Παπαεμμανουήλ

Προκάτοχος του “Aeternum” είναι το single “Iced Heart” το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ

Οι οπαδοί και τα μέσα ενημέρωσης καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας το hashtag #Aeternum και να ακολουθήσουν τους Wastefall στους επίσημους λογαριασμούς τους για αποκλειστικό περιεχόμενο, ενημερώσεις και περισσότερα.

**Σχετικά με τους Wastefall:**

Οι Wastefall είναι μια δυναμική progressive metal μπάντα γνωστή για τον ήχο τους που αψηφά τα είδη και τους βαθυστόχαστους στίχους τους. Από την ίδρυσή τους, έχουν μαγέψει κοινό παγκοσμίως με τη δυνατή μουσική τους και τις επιβλητικές εμφανίσεις τους. Με αφοσίωση στην αυθεντικότητα και πάθος για την αντιμετώπιση σημαντικών θεμάτων, οι Wastefall συνεχίζουν να αφήνουν ανεξίτηλο σημάδι στη μουσική βιομηχανία.

Για περισσότερες πληροφορίες, αιτήματα για προώθηση ή για να κανονίσετε μια συνέντευξη, επικοινωνήστε με τον Νίκο Σιγλίδη στο info@harmoniapr.com

Follow Wastefall:

Official Facebook Page

Official YouTube Channel

227