Οι Subfire κυκλοφορούν το “Samurai” official lyric video

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι heavy/power metallers Subfire με περηφάνια ανακοινώνουν την κυκλοφορία του πρώτου επίσημου lyric video για το κομμάτι Samurai”, το οποίο βρίσκεται στο επερχόμενο άλμπουμ τους Blood Omen, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου 2024 από τη Symmetric Records.

Το lyric video έχει δημιουργηθεί από τον Μάνθο Στεργίου της ManSter Design, ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Σάκης Τόλης, Tardive Dyskinesia, On Thorns I Lay, Jinjer, Powerwolf μεταξύ άλλων. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

ΠΡΟ-ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΟ “BLOOD OMEN” ΕΔΩ!
Ο κιθαρίστας George DLarentzakis σχολιάζει: «Το τραγούδι Samurai σηματοδοτεί τις ένδοξες μέρες του Hatori Hanzo που έζησε με τον κώδικα των σαμουράι (Bushido). Πριν αναλάβει τη «βρώμικη δουλειά» ως το δεξί χέρι του Shogun και χαθεί στα σκοτεινά του σχέδια να κυβερνήσει την Ιαπωνία με τη βία».Οι Subfire με περίσσια υπερηφάνια ανακοινώνουν την έναρξη του δικού τους φεστιβάλ, του Sinister World Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Temple Clubστην Αθήνα, το Σάββατο 18 Μαΐου 2024 παρουσιάζοντας ζωντανά το νέο άλμπουμ. Στις μπάντες θα συμμετέχουν οι Ισπανοί thrash/heavy metallers Apotropaico ως special guests, οι folk metallers Kosmogonia, οι heavy/speed metallers XenoVenous & οι melodic heavy metallers Nightkill.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΔΩ
Το concept του άλμπουμ πραγματεύεται με τον Sinner να βρίσκεται τον 16ο αιώνα στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου αναζητώντας πάντα την ύπαρξη μιας ανώτερης δύναμης, αυτής που αποκαλούν Θεό. Θα βρει αυτό που ψάχνει; Ας το ανακαλύψουμε …

Την παραγωγή και τη μίξη του άλμπουμ έχει αναλάβει για άλλη μια φορά ο Bob Katsionis (Stray Gods, Warrior Path, ex-Firewind) ενώ το mastering το έχει κάνει ο Νάσος Νομικός της VU Productions.

Το “Blood Omen” περιλαμβάνει επίσης την guest εμφάνιση του χαρισματικού Ralf Scheepers των Primal Fear!Το εξώφυλλο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, έχει δημιουργηθεί από τον Αλέξη Αλιφραγκή aka Perverend SlumberSlut (Obduction, For A Dozen Matters, Goateatgod).
Τα κομμάτια που αποτελούν το “Blood Omen” είναι τα εξής:
01. Tides Of Alibis
02. Rage Of Emotions
03. Samurai
04. Path Of The Assasin
05. Iga Land
06. Rise
07. Unbreakable
08. Black Edged Meitu
09. Hunter Of Dreams
Οι Subfire είναι:
George D Larentzakis / Κιθάρες, Φωνητικά
Rindra Rado / Μπάσο
Veandok / Lead Φωνητικά
Elias K. / Τύμπανα
291