Οι rock’n’roll heroes The Bullets, αποχαιρετούν την ενεργό δράση με μία μεγάλη συναυλία στην Θεσσαλονίκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

The Bullets live “The Farewell Show” 1988-2022
Σάββατο 4 Μαρτίου – Πολυχώρος WE

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10€.

Ηλεκτρονική προπώληση:

https://www.viva.gr/tickets/music/the-bullets-live-the-farewell-show-1988-2023/

Η προπώληση πραγματοποιείται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του και στα καταστήματα On Stage, Nephilim, Rover Bar, WE.

Οι Bullets κλείνουν και τυπικά την 35χρονη πλέον πορεία τους με ψηλά το κεφάλι. Μετά την εμβληματική αποχαιρετιστήρια εμφάνιση τους στην Αθήνα, μπροστά σε μια συγκλονιστική συμμετοχή κόσμου και καλεσμένων μουσικών, δίνουν το τελευταίο τους ραντεβού στην έδρα τους, στην Θεσσαλονίκη. Στις 4 Μαρτίου 2023, δεν θα γίνει ακόμα μία συναυλία. Θα γίνει η μεγαλύτερη και η πιο φορτισμένη rock’n’roll ιεροτελεστία της ζωής μας. Ένα τελευταίο πάρτι με όλη την σημασία της λέξης! Όσοι έχουν δει έστω και μια φορά τους Bullets, θα καταλάβουν! To τελευταίο αποχαιρετιστήριο live των θρύλων του Rock n Roll!

Οι Bullets, η μακροβιότερη, η πλέον αναγνωρισμένη, η μπάντα-συνώνυμο του Ροκεντρόλ στη χώρα μας, που από το 1988 μας χορεύει αδιάκοπα στους ξέφρενους ρυθμούς της, γράφοντας ιστορία σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση σε κάθε γωνιά στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, αφήνοντας σε κάθε πέρασμα τους μόνο χαμόγελα, ιδρώτα και αξέχαστες αναμνήσεις, μετά τον ξαφνικό χαμό του αγαπημένου Κώστα Χαλκιά, (του περίφημου BulletCost), drummer, ιδρυτικό μέλος και μεγάλη μορφή της σκηνής μας, δίνουν μια τελευταία παράσταση στη Θεσσαλονίκη, ένα μεγάλο φινάλε, στη σκηνή του WE, με τον γιο του Κώστα, Θωμά Χαλκιά, στα τύμπανα και σύσσωμη την Ροκενρόλ κοινότητα, πάνω και κάτω από τη σκηνή να δίνει βροντερό παρών, σε μια βραδιά που όλοι θα θέλαμε να μην τελειώσει ποτέ. Ο κύκλος, θα κλείσει όπως πρέπει. Ετοιμαστείτε για την πιο ροκενρόλ βραδιά της ζωής σας!

Ετοιμαστείτε για “Final Race”, “Fuzzbitten”, “My Baby’s Gonne”, “Pulsar”, “Little Angel”, “Motorcycle”, “Thank you Johnny Carroll”, “My Bonnie”, “Bala Bala”.

Special Guests σε αλφαβητική σειρά: The Aska Band, The Banksters, Blues Wire, Breathless, The Frantic Five, Free Soul, JRL 4000, The Kustoms, A. Perros & The Lone Stars, Xr. Tsif & The Lost Boys, Pick Up Bones + πρώην μέλη των Bullets που θα ανέβουν στην σκηνή με το συγκρότημα.

DJ sets από τους Andreas Wanderer & Andreas Panagopoulos.

376