Οι Nightstalker επιστρέφουν στη Βόρεια Ελλάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Nightstalker North Greece Invasion 2022

Οι ηγέτες του ελληνικού heavy rock σε μια σειρά εμφανίσεων σε 5 πόλεις του ελληνικού Βορρά

Μερικά projects απλά τα νιώθεις σωστά.

Υπάρχουν μπάντες που βρίσκουν τον εαυτό τους στο studio, άλλες που έχουν τη σύνθεση στο DNA τους και άλλες που ζουν για το δρόμο και όλων των ειδών τα stages.

Οι Nightstalker μπαίνουν χωρίς καμία αμφιβολία στην τρίτη κατηγορία.

Σε όλα αυτά τα χρόνια που δίνουν ταυτότητα σε αυτό που ο όλος ο πλανήτης αποκαλεί “ελληνικό heavy rock”, η σκηνή ήταν πάντα το σπίτι τους, το μέρος που η μουσική τους εκπληρώνει το σκοπό της, το άσυλο όπου βρίσκονταν με τους δικούς τους ανθρώπους, άσχετα με το πόσο καταστροφική, απροσάρμοστη και μακριά από νόρμες ήταν αυτή η συνάντηση.

Τα χρόνια συνεχίζουν να περνούν, όμως κανείς δεν ξεφεύγει από τη φύση του και οι άνθρωποι που περίμεναν την ιστορική μπάντα από την Αθήνα να βγει ξανά στο δρόμο είναι πολλοί και αφοσιωμένοι. Κανείς δεν το ξέρει αυτό καλύτερα από τους ίδιους τους Nightstalker και είναι μεγάλη χαρά και τιμή για τη Made of Stone Productions να διοργανώνει ακόμα ένα τέτοιο tour.

Τον Απρίλιο του 2022, οι Nightstalker φορτώνουν τον εξοπλισμό και τα χρόνια εμπειρίας τους και επισκέπτονται 5 πόλεις του ελληνικού Βορρά, σε 5 διαδοχικές ημέρες ασυγκράτητου rock n roll

06/04 > Σέρρες
07/04 > Κομοτηνή
08/04 > Αλεξανδρούπολη
09/04 > Ξάνθη
10/04 > Δράμα

Online εισιτήρια εδώ: https://www.viva.gr/tickets/music/tour/nightstalker-live-in-northeastern-greece/

550