Οι Mortuary Drape επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο ανίερες black metal εμφανίσεις το Νοέμβριο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Mortuary Drape (IT) live στην Ελλάδα
 

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου | Eightball Club | Θεσσαλονίκη

Τα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ (προπώληση), 30 ευρώ (ταμείο).

Ηλεκτρονική προπώληση: https://cometogether.live/event/1212/mortuary-drape-live-in-thessaloniki-with-septuagint

Hard copy εισιτήρια διαθέσιμα στο Nephilim Store (Πατρ. Ιωακείμ 17)

Σάββατο 9 Νοεμβρίου | Temple | Αθήνα

Τα εισιτήρια κοστίζουν 25 ευρώ (προπώληση), 30 ευρώ (ταμείο).

Ηλεκτρονική προπώληση: https://cometogether.live/event/793/mortuary-drape-it-w-shadowmass-b-neyard-live-at-temple

Hard copy εισιτήρια διαθέσιμα στο Metal Era (Εμμ. Μπενάκη 22, Αθήνα)

5 χρόνια πέρασαν από εκείνο τον Φεβρουάριο, όπου οι Ιταλοί occult black metallers Mortuary Drape βρέθηκαν στην Αθήνα. Εκείνη η συναυλία, μπορεί να μην ήταν η μοναδική στην χώρα μας, αλλά ήταν μία από τις πιο εμβληματικές, μιας που ήχησε το θρυλικό album “All The Witches Dance” στην ολότητά του, σε ένα exclusive show χωρίς προηγούμενο.

Τώρα, επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος, έχοντας στις αποσκευές τους το επικό “Black Mirror” album του 2023, αλλά και μια setlist γεμάτη με αγαπημένα τραγούδια από το back catalogue του συγκροτήματος. Σε αυτή την πολυαναμενόμενη επιστροφή τους, οι Mortuary Drape υπόσχονται δύο καθηλωτικά black metal rituals, αλλά και μια καταιγιστική ηχητική επίθεση, που θα μας θυμίσει γιατί είναι ένα απο τα επιδραστικότερα συγκροτήματα του χώρου.

Μαζί τους στην Αθήνα θα εμφανιστούν οι blackened heavy metallers Shadowmass, που αυτή την περίοδο βρίσκονται προ των πυλών της κυκλοφορίας της επόμενης πλήρους δισκογραφικής τους κυκλοφορίας, μετά το εξαιρετικό “Oculus Diaboli” EP του 2021, ενώ την βραδιά θα ανοίξει το speed black metal power trio των Böneyard.

Την συναυλία της Θεσσαλονίκης θα ανοίξουν οι Septuagint οι οποίοι αποτελούν μια σιωπηλή δύναμη από το 2006. Έχουν κυκλοφορήσει το “Negative Void Trinity” EP και μια split κυκλοφορία με τους Akrotheism (“Sphinx: the great enigma of times”) μέσω της Forever Plagued Records το 2014 και το 2015 αντίστοιχα. Το 2019 και μέσω της Death Hammer Records κυκλοφόρησαν το “Vortex” split με τους Ophidian Coil, κυκλοφορία που δείχνει ξεκάθαρα την διάθεση του συγκροτήματος για εξέλιξη. Αυτή την περίοδο ολοκληρώνουν τη νέα επερχόμενη κυκλοφορία τους “Acosmic Conflagration” που θα κυκλοφορήσει μέσω της Underground Kvlt Records, sub label της Odium Records και βρίσκει το συγκρότημα στην καλύτερή του φάση.

9

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*