Οι MAYBESHEWILL επιστρέφουν στην Ελλάδα μετά από 8 χρόνια!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελευταία εκπτωτικά εισιτήρια!
Οι αγαπημένοι MAYBESHEWILL, απ’τις σοβαρότερες και καλύτερες εκφράσεις του σύγχρονου post-rock, επιστρέφουν στην Ελλάδα και στο Fuzz Club στις 25 Οκτώβρη.  Σχηματισμένοι το 2005 από τους Robin Southby και John Helps, οι Maybeshewill απέδειξαν, από τα πρώτα τους κι όλας βήματα, το ιδιαίτερο μουσικό όραμα και την ασυμβίβαστη φιλοσοφία τους. Το αναπάντεχο μίγμα heavy κιθαριστικής rock, ηλεκτρονικών beats, και cinematic μουσικής σύνθεσης καταγράφεται ολοκάθαρα στο εκπληκτικό ντεμπούτο της μπάντας “Japanese Spy Transcript” – μία δουλειά που κατάφερε να τραβήξει από την πρώτη στιγμή τα βλέμματα των φίλων του φρέσκου post rock ήχου παγκοσμίως. Ο δίσκος κυκλοφόρησε από την Robot Needs Home, το indie label που ίδρυσαν οι ίδιοι οι Maybeshewill με αποκλειστικό σκοπό την στήριξη της σκηνής του Leicester – από την οποία και αναδύθηκαν – πιστοί στο συναδελφικό αίσθημα και την DIY ηθική τους.

Η συνέχεια υπήρξε εξίσου δυναμική, με το “Not for Want of Trying” του 2008 να αναδεικνύεται από το (εξαιρετικά επιλεκτικό) Radio 1 του BBC ως album της εβδομάδας. To “I Was Here For A Moment, Then I Was Gone” τους εδραίωσε ως ένα από τα πλέον σημαντικά ονόματα της ορχηστρικής / post rock / electronica, κάτι που επιβεβαίωσε και η τελευταία, όπως αποδείχτηκε, ολοκληρωμένη κυκλοφορία τους, “Fair Youth” (Αύγουστος 2014).

Οι Maybeshewill απέκτησαν ένα μεγάλο fanbase μέσα από τις εξαιρετικές και συνεχείς ζωντανές εμφανίσεις τους ολα αυτά τα χρόνια, ενίοτε πλάι σε εξίσου σημαντικά ονόματα του post rock (και όχι μόνο) χώρου – όπως οι And So I Watch You From Afar, Long Distance Calling, And You Will Know Us By The Trail Of Dead – αλλά και σε παγκόσμιες άκρως επιτυχημένες περιοδείες σε Ευρώπη, Ρωσία, Κίνα, Ιαπωνία και Αυστραλία.
Κι ενώ δεν πιστεύαμε ότι θα τους ξαναδούμε, με μεγάλη μας χαρά έχουμε την επιστροφή τους μετά από 8 χρόνια απουσίας, για ένα μεγάλο λάιβ στο Fuzz Live Music Club.
175