Οι κορυφαίοι Pulp συναντoύν 2 μέλη των Radiohead σε μια ονειρική βραδιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

5 λόγοι που δεν θες να χάσεις το κορυφαίο show του καλοκαιριού!

To Release Athens 2024 υποδέχεται τους θρυλικούς Pulp, την Πέμπτη 20 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού! Η σπουδαία μπάντα από το Sheffield επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στην Ελλάδα για ένα show που δεν πρέπει να χάσεις γιατί: 

1) Θα ακούσεις ζωντανά μερικά από τα καλύτερα τραγούδια των τελευταίων 30 ετών, όπως τα “Common People”, “Disco 2000”, “Do You Remember The First Time?”, “Babies”, μεταξύ πολλών άλλων!

2) Οι Pulp με ηγέτη τον ξεχωριστό Jarvis Cocker είναι μια από τις κορυφαίες live μπάντες του πλανήτη, μια μοναδική εμπειρία που δεν συναντάς συχνά.

3) Co-headliners την ίδια ημέρα είναι οι The Smile, το σημαντικότερο project που δημιούργησε ο Thom Yorke μακριά από τους Radiohead. Η τελευταία φορά που ο Yorke ανέβηκε στη σκηνή με τον Jonny Greenwood στην Αθήνα ήταν σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα πριν. Τι περιμένεις;

4) Το lineup συμπληρώνει ένα εξίσου επιδραστικό σχήμα, οι μοναδικοί Ride που καθόρισαν μια ολόκληρη γενιά με τη μουσική τους και φέτος έχουν κυκλοφορήσει έναν από τους καλύτερους ροκ δίσκους της χρονιάς, ενώ η ημέρα ανοίγει με τους Ολλανδούς Tramhaus, το next big thing της post-punk σκηνής!

5) Όλα αυτά θα τα απολαύσεις στην πανέμορφη Πλατεία Νερού, έναν υπέροχο χώρο δίπλα στη θάλασσα όπου έχουμε παρακολουθήσει μερικά από τα πιο αξέχαστα shows των τελευταίων ετών.

Let’s all meet up in the year 2024!
Κλείσε εισιτήριο!
Ανακάλυψε όλο το lineup του Release Athens 2024 
69