Οι God Is An Astronaut ζωντανά στο Gagarin

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

29.09.2023

Gagarin205

GOD IS AN ASTRONAUT

Εισιτήρια:
https://www.viva.gr/tickets/music/god-is-an-astronaut-1/?fbclid=IwAR2yJLqO-IrSo_C2fg7NAEuTMTgXERyEma0mfe-qB0XCsUrIZvIg7uYPiVo

Οι God Is An Astronaut έρχονται στο Gagarin για μια μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Το 2022 βρίσκει τους God Is An Astronaut να έχουν συμπληρώσει δύο δεκαετίες πορείας. Στο μακρύ ταξίδι τους και μέσα από τα 10 άλμπουμς τους και τις πολλές περιοδείες τους, έχουν γίνει συνώνυμο του post-rock και έχουν καθιερωθεί ως μια από τις κορυφές του συγκεκριμένου ιδιώματος.

Σίγουρα η πιο δεμένη post-rock μπάντα εκεί έξω, οι God Is An Astronaut ξεχωρίζουν γιατί δεν εμμένουν τόσο στο σήμα κατατεθέν της σκηνής (την διαρκή εναλλαγή ανάμεσα στην ησυχία και την ένταση). Αντίθετα, ο δικός τους τρόπος είναι η διαρκής και ολοένα διαφοροποιούμενη κίνηση της μελωδίας (βλ. Tangerine Dream), έχοντας πάντα όμως ως βάση τον ρομαντισμό και το συναίσθημα, ενώ την ίδια στιγμή οι κιθάρες και τα συνθεσάιζερς τους δημιουργούν αυτόν τον περίφημο, μεγαλειώδη “τοίχο” τους.

20 χρόνια μετά το ντεμπούτο τους “The End Of The Beginning”, οι God Is An Astronaut παραμένουν μια μεγάλη μπάντα που απλά είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει.

Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

27 ευρώ (early bird), 29 ευρώ, 32 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα www.viva.gr, Public, MediaMarkt και το υπολοιπο δικτυο της Viva.
Οι πωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

253