Οι Dead South Dealers κυκλοφορούν τον νέο δίσκο τους “The Noise, The Sky, The Melody”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 13/8/24 – Οι Dead South Dealers ανακοινώνουν την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου με τίτλο “The Noise, The Sky, The Melody”.

Πρόκειται για τη δεύτερη δουλειά τους, η οποία αποτελείται από 8 δυναμικά κομμάτια που αποτυπώνουν μια ξεκάθαρη στροφή σε πιο σκληρούς ήχους σε σχέση με το ντεμπούτο τους.

Το “Melody” ανοίγει το δίσκο με riff που εθίζει, ενώ ακολουθεί το “Exile” – ένα κομμάτι που έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του κόσμου πριν καν κυκλοφορήσει, μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις των DSD. Ακολουθούν το “Through Void And Empty Stones”, το “Sore Endings”, το “Tearing Brawl (Vinnie is Dead) με έναν γνώριμο stiff old man, το “Liar” που ντύθηκε ήδη με ένα εντυπωσιακό music video, το “Biding My Time” και τέλος το “Noise”.

Η παραγωγή και η μίξη του δίσκου πραγματοποιήθηκαν από τον John Mcris του Hell’s Kitchen Recording Studio. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του digipack και της συλλεκτικής κασέτας υπογράφει ο Graphic No Jutsu, ενώ η φωτογραφία είναι από το The Storyteller Studio.

“Ο νέος μας δίσκος είναι ακριβώς όπως τον φανταζόμασταν. Ήταν μια επιστροφή που ανυπομονούσαμε να κάνουμε και ελπίζουμε ότι ο κόσμος θα τον απολαύσει όσο τον απολαύσαμε και εμείς κατά τη δημιουργία του” ανέφεραν τα μέλη των Dead South Dealers.

Το “The Noise, The Sky, The Melody” είναι διαθέσιμο για ακρόαση σε YouTube, Spotify, Apple Music και BandCamp, ενώ το digipack και η limited edition κασέτα, είναι διαθέσιμη για αγορά στο BandCamp και στην επίσημη ιστοσελίδα των Dead South Dealers.

###

Ακολουθήστε τους Dead South Dealers:

YouTube: https://www.youtube.com/@deadsouthdealers

Facebook: https://facebook.com/deadsouthdealers

Instagram: instagram.com/dead_south_dealers

Tik Tok: tiktok.com/@deadsouthdealers

Spotify: open.spotify.com/artist/6jnLALr0X0myMUZbUswDNl

Bandcamp: https://deadsouthdealers.bandcamp.com

Website: https://deadsouthdealers.com

Σχετικά με τους Dead South Dealers

Οι Dead South Dealers δημιουργήθηκαν το 2013, στην Αθήνα. Με επιρροές από heavy rock και metal, κατάφεραν να δημιουργήσουν τον δικό τους ξεχωριστό ήχο και να κερδίσουν τις εντυπώσεις με το πρώτο τους album “Walk Through the Line” που κυκλοφόρησε το 2017 από τη Sliptrick Records. Το 2024 επέστρεψαν με τον νέο, self-released δίσκο τους, “The Noise, The Sky, The Melody”.

54