ΝΕΟ Video Clip για το “A Kid in a Yard” των Mind Departure

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Mind Departure κυκλοφορούν το νέο τους video για το κομμάτι “A Kid in a Yard”.

Το video clip, εμπνευσμένο από τα trends του TikTok, υιοθετεί ειρωνικά την αισθητική της πλατφόρμας, θέτοντας παράλληλα αιχμηρά ερωτήματα για την κοινωνική αδιαφορία απέναντι στα εγκλήματα κατά των παιδιών.

Το “A Kid in a Yard” μας μιλάει για τα παιδιά της Generation A και αποτελεί την πρώτη γεύση από την τριλογία των Mind Departure, μια μουσική αφήγηση για τις ελπίδες και τις ανησυχίες τριών γενεών.

Δείτε το video clip εδώ:

Λίγα λόγια για τους Mind Departure:

Οι Mind Departure είναι ένα αγγλόφωνο Alternative Rock συγκρότημα από την Αθήνα. 

Τον Μάιο του 2014, κυκλοφόρησαν το EP “Mind Departure” ανεξάρτητα, και στη συνέχεια τον Νοέμβριο του 2015 το πρώτο τους άλμπουμ “Roots” με την Phonographic Society Records. Τον Νοέμβριο του 2018, έβγαλαν τον 2ο τους δίσκο με τίτλο “Something’s Rotten In The State”, επίσης ανεξάρτητα. Τον Νοέμβριο του 2023, κυκλοφόρησε τα πρώτο από τα 3 νέα τους single, το “A Kid in a Yard”.

Η μουσική τους έχει έντονα στοιχεία από ρυθμικά και ατμοσφαιρικά delay, γεμάτο ενέργεια rhythm & bass section και φωνητικά με ιδιαίτερες δυναμικές και λυρισμό. Οι στίχοι τους είναι εμπνευσμένοι από προσωπικά βιώματα αλλά και κοινωνικές ανησυχίες.

Ακολουθήστε τους Mind Departure:

Facebook http://www.facebook.com/minddeparture

Instagram https://www.instagram.com/minddeparture

Spotify https://open.spotify.com/artist/1cUsfXBPYAMzqxAGQztNfa

Youtube  http://www.youtube.com/minddeparture

47