Μυστήριος Τύπος, Grip On Reality, Αντί Λογικής – 20 Δεκεμβρίου στο Ίλιον Plus!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μπορεί, σύμφωνα με το εικαστικό, ο Άγιος Βασίλης να νιώθει λίγο “κόκκαλο” φέτος, αλλά βγάζει από τον σάκο του ένα μουσικό δώρο την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου στο Ίλιον Plus!

Μια φαινομενικά ετερόκλητη μουσική παρέα σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε μια νύχτα εκρηκτικών εμφανίσεων! Δύο αδέρφια χιπχοπάδες που όταν τσακώνονται τα lives πάνε τραίνο (Μυστήριος Τύπος & Firmanis), μια μπάντα που δεν μπορεί να αποφασίσει αν είναι πάνκηδες ή ροκάδες (Αντί Λογικής) και μεταλλοκέφαλοι πολεμιστές (Grip on Reality) μοιράζονται την μουσική τους στην σκηνή και τα ποτά τους στο backstage.

Τα μουσικά σχήματα, όταν ρωτήθηκαν γιατί παίζουν live μαζί, ενώ ανήκουν σε διαφορετικά στυλ μουσικής απάντησαν μετά από σκέψη: “Ε, να μωρέ, εντάξει, δεν μας πολυενδιαφέρει κιόλας”.
Καταλήγοντας, καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, ο Άη Βασίλης κάνει δώρο σε όλους εσάς εκπτωτικά εισιτήρια στην τιμή των 6€ (early birds) και όταν αυτά εξαντληθούν τα εισιτήρια προπώλησης των 8€ συνοδεύονται από ένα ηχηρό “ΧοΧοΧο μαδερφάκερς – Τι ραπ, τι πανκ, τι μέταλ”.

Artwork by Athelina

📌

 Με μια ματιά:
Όνομα εκδήλωσης: Τι rap, τι punk, τι metal
Μουσικά Σχήματα: Μυστήριος Τύπος, Grip On Reality, Αντί Λογικής
Ημερομηνία: Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023
Χώρος: ΙΛΙΟΝ Plus
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00
Τιμές εισιτηρίων: Early birds 6€ (online) – Προπώληση 8€ – Ταμείο 10€
Link προπώλησης εισιτηρίων:
https://cometogether.live/event/648
Σημείο προπώλησης hard copy εισιτηρίων:
-Grotesque_the_bar (Μαυρομιχάλη 182)
Οργάνωση Παραγωγής: Action Εστί | Artist & Event Management
Press & Info: www.ActionEsti.gr

225