MotherFuzz | Degenerate Mind | Routes Of Neptune | Eternal Ride | Live at BUMS | Friday 27.01.2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου

Ένα γενέθλιο live party πάνω στη σκηνή του Βums, με 4 ξεσηκωτικές μπάντες κερνάμε αλκοόλ, δυνατές κιθάρες, παθιασμένα φωνητικά, drums grooves, ένα εκρηκτικό μείγμα heavy rock μουσικής & rock n’ roll ενέργειας!

⚡MotherFuzz⚡
⚡Degenerate Mind ⚡
⚡Routes of Neptune⚡
⚡Eternal Ride⚡
Πληροφορίες:
⚡ Παρασκευή 27 Ιανουαρίου
👉 BUMS. (Ακαδημίας 98-100)
μέσα στη στοά.vπλησίον πλ.Κάνιγγος)
✔ Μετρό Ομόνοια & Πανεπιστήμιo
⌚ Πόρτες : 20:30
🤘 Συναυλία ξεκινάει στις 21:15
🎟️ Είσοδος: 5€ με μπύρα

Γνώριστε τις μπάντες καλύτερα:

🤘 MotherFuzz 💀
Οι Motherfuzz είναι ένα τριμελές Heavy Rock σχήμα αποτελούμενο από τον Νίκο Μακρή στη κιθάρα και στα φωνητικά, τον Μάνο Βίδο στο μπάσο και τον Δημήτρη Κολυδά στα Drums.
Δημιουργήθηκαν στην Αθήνα στις αρχές του 2017 και από τότε έχουν ηχογραφήσει 2 demo E.P’s, το Powerslide και το Locals Only, τα οποία και προώθησαν μόνοι τους στο φιλικότους κύκλο, το 2017 και το 2018 αντίστοιχα.
Μερικές από τις ζωντανές τους εμφανίσεις είναι στο Six Dogs, Modu, Ανεξάρτητο Φεστιβάλ Στεκιού Ληξουρίου καθώς και σε αρκετές κλειστές συναυλίες. Ο Κορωνοϊός τους οδήγησε σε παύση και έπειτα από την άρση των περιοριστικών μέτρων έχουν αλλάξει ριζικά το είδος τους και την προσέγγιση τους στη μουσική που γράφουν.

Links:
Facebook : https://www.facebook.com/BeTheFuzz
Instagram : https://instagram.com/motherfuzzband
Powerslide EP : https://tinyurl.com/u5yczrav
Youtube : https://youtu.be/ZOagIQI6BxM

🔥 Routes of Neptune 🔱
Οι Routes Of Neptune, είναι ένα τετραμελές heavy rock συγκρότημα από την Αθήνα.
Το ντεμπούτο τους έγινε με τον δίσκο “Supervillain” το 2015 με τον Χρήστο στην κιθάρα, τον Μόα στα τύμπανα, τον Μπάμπη στα φωνητικά και τον Μανώλη στο μπάσο. Όταν οι δρόμοι της μπάντας με τον Μανώλη χώρισαν, το κενό συμπλήρωσε ο Φιλοποίμην. Έχουν κυκλοφορήσει δύο ep, ένα άλμπουμ, τρία singles και με το νέο τους ep ‘’ Stone ‘N’ Distracted ‘’ να κυκλοφορεί σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες, υπόσχονται μια βραδιά ηλεκτρισμένη και ένα πραγματικό πάρτυ με δυνατό ήχο, γέλια και χορό!

Links:
FB : www.facebook.com/RoutesofNeptune
YT : https://tinyurl.com/RoutesOfNeptune
IG : www.instagram.com/routesofneptune/
BC : https://routesofneptune.bandcamp.com/

🔥 Degenerate Mind 🍻
Οι Degenerate Mind είναι μια τετραμελής μπάντα που ιδρύθηκε το 2017, με έδρα την Αθήνα. Ο ήχος τους μπορεί να χαρακτηριστεί ως heavy rock με επιρροές από classic rock / blues αλλά και metal / stoner στοιχεία.Η μπάντα κυκλοφόρησε το 2021 το πρώτο της full length με τίτλο Β.L.E.V.E. που απέσπασε θερμότατες κριτικές από εγχώριο και διεθνή Τύπο και τους έφερε στο πλατό του mad tv και του TV War.
Στα χρόνια που δραστηριοποιείται έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό από ζωντανές εμφα-νίσεις που χαρακτηρίζονται από την ενέργεια που βγάζει επί σκηνής.
Με highlight της πορείας τους ως main support act στους ACCEPT, όπου απέσπασαν πολλές θετικές κριτικές για την εμφάνιση τους, προσθέτουν βέλη στη φαρέτρα τους και προχωράνε μπροστά με όρεξη ακόμα πιο δυναμικά on stage!
Παράλληλα είναι σε διαδικασία ζύμωσης νέων κομματιών για τον επόμενο δίσκο όπου ξεκίνη-σε η παραγωγή ηχογράφησης στα τέλη του 2022.

Links:
Fb : www.facebook.com/degeneratemindband
YT : https://tinyurl.com/DegenerateMind
IG : www.instagram.com/degeneratemindband/
BC : https://degeneratemind.bandcamp.com/

🔥 Eternal Ride 🌵

Οι Eternal Ride είναι ένα τετραμελές Stoner Rock σχήμα με έδρα την Αθήνα και δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2017.
Υλικό επίσημα δεν έχουν κυκλοφορήσει, καθώς δουλεύουν συνεχώς στη βελτίωσή του μέχρι να καταλήξουν στην τελική του δομή, έχοντας όμως παίξει μερικά live, ειδικά πριν το ξέσπασμα του covid-19.
Μέσα από doom ρυθμικά, dark σκηνικά, fuzz ήχους και ταξιδιάρικες μελωδίες προσπαθούν να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους και να σε παρασύρουν στις δικές τους συχνότητες και διαστάσεις.
Links:

Fb event: https://www.facebook.com/events/1204355037631430

159