Morphing Jar / Nix / On Our Way Home 28/09/24 at Piraeus Academy Club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Morphing Jar / Nix / On Our Way Home

28/09/24 at Piraeus Academy  Club!

Σάββατο  28 Σεπτεμβρίου

👉 Peiraus Academy  Club  (Πειραιώς 105, Αθήνα)

✔ ΗΣΑΠ – Θησείο

✔ Metro – Σταθμός Κεραμεικός

⌚ Πόρτες : 20:00

🤘 Συναυλία ξεκινάει στις 20:30

🎟️ Είσοδος: 12€

📍️ Προπώληση 10€ (limited)

    Φυσική προπώληση στα καταστήματα:

  •    Metal Era

  Εμμανουήλ Μπενάκη 22, Εξάρχεια

  •   Monsterville
      Αγίας Ειρήνης 13, Μοναστηράκι
  •   Music Corner
      Πανεπιστημίου 56, Ομόνοια

    Και μέσω συγκροτημάτων…

🎟️ Digital presale: 10€ (https://www.more.com/music/morphing-jar/nix/on-our-way-home/ )

  ℹ️ Payment alternatives: (https://www.more.com/el/physical-spots/)

Στις 28 Σεπτεμβρίου οι Morphing Jar έχοντας μόλις κυκλοφορήσει το καινούργιο τους single “Burn the trails”, οι Nix επιστρέφοντας στις live εμφανίσεις στην Αθήνα και οι On Our Way Home θα ανέβουν στην σκηνή του Piraeus Club για πρώτη φορά. Διψασμένοι για ενέργεια και πάθος υπόσχονται ένα live που θα μείνει στο μυαλό των lovers του alternative rock/metal ήχου και όχι μόνο !

Morphing Jar

Οι Morphing Jar είναι ένα power trio alternative rock/metal συγκρότημα από την Αθήνα, Ελλάδα. Η μπάντα ξεκίνησε αρχικά σαν side project την περίοδο του Covid το 2020. Γρήγορα από δευτερεύον έργο που προσέγγιζε τους Nirvana και τους Alice In Chains, μετατράπηκε σε ένα συγκρότημα με διαφορετικές επιρροές. Από τον ήχο της Grunge του ’90, έως metal, sludge,alternative rock etc.

Το πρώτο τους ολοκληρωμένο concept άλμπουμ, Ink Stained Days κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2023,μια ωδή κυρίως στην 90ς γκραντζ επιρροή της μπάντας και πραγματεύεται το ψυχολογικό rollercoaster της ενηλικίωσης και αναζήτησης του εαυτού.

Δέκα μήνες μετά,επιστρέφουν με το καινούριο τους σινγκλ “Burn The Trails” συνοδευόμενο με το πρώτο τους Official video clip, σηματοδοτώντας το νέο era για την μπάντα καθώς και το ξεκίνημα ηχογραφήσεων για το δεύτερο άλμπουμ! Οι Morphing jar στοχεύουν να εμφανιστούν σε όσο το δυνατόν περισσότερα φεστιβάλ και πόλεις στην Ελλάδα. Έως τώρα έχουν πολλές παρουσίες σε Αθήνα και κάποιες σε πόλεις της επαρχίας.

Links:

FB: https://www.facebook.com/Morphing-Jar-102547342352573/

IG : https://www.instagram.com/morphing.jar/

Spotify: https://tinyurl.com/MorphingJar-sptfy

𝐘T : https://tinyurl.com/MorphingJar

Nix

Είμαστε οι Nix, μία τριμελής Alternative μπάντα από την Αθήνα με shoegaze, grunge, και post-hardcore επιρροές. Η μπάντα σχηματίστηκε το καλοκαίρι του 2022και μέχρι τώρα έχουμε κυκλοφορήσει ένα EP με demo κομμάτια από τα πρώτα βήματα του γκρουπ που αντιστοιχούν σε έναν πιο indie/pop ήχο. Έχουμε παίξει σε διάφορες σκηνές της Αθήνας κατά την διάρκεια του 2022-2023. Μέσα στον τελευταίο χρόνο έχουμε δημιουργήσει αρκετό νέο ακυκλοφόρητο υλικό και είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε πάλι τα live στην Αθήνα, μετά από την πρώτη μας εμφάνιση εκτός Αθήνας στο Tripolis Rock Fest.on

Spotify: https://tinyurl.com/Nix-sptfy

YT: www.youtube.com/@nixbandgr

FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=61562058602397

IG: https://www.instagram.com/nix_band

On Our Way Home

Οι On Our Way Home είμαστε μία μπάντα που μας αρέσει συνέχεια να εξελίσσουμε τον ήχο μας με κάθε νέο τραγούδι που γράφουμε. Ξεκινήσαμε το 2023 ως μία παρέα απο το σχολείο παίζοντας punk και alternative rock και κυκλοφορήσαμε το πρώτο μας ep. Στην πορεία όμως συνειδητοποιήσαμε πως δεν μπορούμε να παραμείνουμε “κλειστοί” σε μία κατηγορία και με την ανερχόμενη κυκλοφορία του πρώτου μας full length album έχουμε και αρκετές πιο heavy επιροές όπως nu metal και metalcore.

YT: https://www.youtube.com/channel/UC2ipXeKDHYM1yfQlioDxU7g

IG: https://www.instagram.com/onourwayhome.official/

FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=100093099172699

Fb event: https://www.facebook.com/events/526413163552074

83

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*