Moon Destroys: Δεύτερο δείγμα από το ντεμπούτο EP με guest συμμετοχή του Paul Masvidal των Cynic

NEWS

Το συγκρότημα είναι το “πνευματικό παιδί” του Juan Montoya (Ex-Torche, Floor, Cavity) και του Evan DiPrima (Brother Hawk, Ex-Royal Thunder,) οι οποίοι έχοντας γράψει μαζί διάφορες συνθέσεις για πάνω από μία δεκαετία, κάτω από την αιγίδα “ουράνιων δυνάμεων” συνεργάζονται για το νέο τους project, αποκαλύπτοντας το μαγευτικό EP “Maiden Voyage”.

Σε συνέχεια της προώθησης του επερχόμενου “Maiden Voyage” EP, το νεοσύστατο Αμερικανικό Sludge/Stoner/Psych duo μας προσφέρει το δεύτερο single “Stormbringer “(έπειτα από το “Blue Giant” με τον Troy Sanders στα φωνητικά), έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή του Progressive Metal Mastermind των Cynic, Paul Masvidal, ο οποίος χαρίζει τα μελωδικά του φωνητικά και τους “λοξούς” του στίχους, σε ένα ιδιαίτερα “ογκώδες” και συνάμα up tempo κομμάτι.

Επιπρόσθετα, στο “Stormbringer” εκτός από τα φωνητικά του Paul Masvidal, συνεισφέρει με synth “στρώματα” και ο Bryan Richie των The Sword.

Το Maiden Voyage πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 27 Μαρτίου μέσω της Brutal Panda Records, με τον Joey Jones να έχει αναλάβει την παραγωγή και μίξη, και τον Carl Saff το mastering.

Maiden Voyage EP tracklist:
At The End Of Time
Blue Giant (feat. Troy Sanders of Mastodon)
The Shores Of The Cosmic Ocean
Stormbringer (feat. Paul Masvidal of Cynic)
The Edge Of Forever
Moon Destroys:
Juan Montoya (guitars)
Evan DiPrima (Drums)

facebook: https://www.facebook.com/moondestroys/

368