Misty Route & Sebia & Magenda live @ Holywood Stage 25/2/23

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ακόμα ένα live αφιερωμένο στους παλμούς του Hard Rock και του Μetal, έρχεται στο Holywood Stage Athens. Συγκεκριμένα στην σκηνή του υποδέχεται τρία ανερχόμενα συγκροτήματα της ελληνικής rock underground σκηνής.

Μιλάμε για τους μελωδικούς hard rockers Magenda που βρίσκονται στα σκαριά για την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, τους prog fueled rockers Sebia, που επίσης, αναμένουμε για την κυκλοφορία του πρώτου debut δίσκου τους μέσα στο 2023 και τους ατμοσφαιρικούς και σκοτεινούς metallers Misty Route που έχουν ταράξει τα νερά της underground σκηνής, έχοντας έναν δίσκο στη φαρέτρα τους με τίτλο «Without a trace», ο οποίος κυκλοφόρησε στα τέλη του 2021. Πολλά υποσχόμενη βραδιά, με κλίμα άκρως ηλεκτρισμένο, με μία αποκριάτικη διάθεση. Οι τρεις μπάντες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα live γεμάτο ένταση, μελωδικά και heavy riffs και μπόλικο κοπάνημα.

Open Doors: 21:00
Damage: 10€
Beer special price for this day: 3€
…………………………………………………………………………
Λίγα λόγια για τις μπάντες:

Sebia
Οι Sebia είναι ένα Hard Rock / Metal συγκρότημα από την Αθήνα. Το συγκρότημα ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 2020 από τους Νίκο Γαβαλά, Κωνσταντίνο Κυρίτση και Λεωνίδα Περιφάνη. Με αρκετά live στο ενεργητικό τους, οι Sebia είναι στα σκαριά για το Debut album τους το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Οι επιρροές ποικίλουν μιας και η πενταμελής μπάντα έχει τελείως διαφορετικά ακούσματα αλλά δείχνει με τον τρόπο της να παντρεύει στυλ και να προσπαθεί να δημιουργήσει μέσω της μίξης των ειδών. Μέσω του ονόματος του group, έχουν δημιουργήσει μία ολόκληρη μυθολογία που στοιχεία της ιστορίας βρίσκονται μέσα στα κομμάτια τους.

Τα μέλη της μπάντας:
Νίκος Γαβαλάς – Bass (Backing Vocals)
Παύλος Κουναλάκης – Drums
Λεωνίδας Περιφάνης – Vocals
Κωνσταντίνος Κυρίτσης – Lead Guitar
Μάριος Θεοδώρου – Rhythm Guitar

Sebia links:
Facebook: https://www.facebook.com/sebia.band
Instagram: https://instagram.com/sebia.official
YouTube channel: https://www.youtube.com/channel/UCT6gQUVZ4vckp2gb1cQGlOQ

~

Magenda
Οι Magenda είναι ένα Classic/Hard Rock συγκρότημα που σχηματίστηκε στην Αθήνα το 2021. Επηρεασμένοι από τα 70s και τα 80s, παντρεύουν κλασικούς ήχους με σύγχρονα στοιχεία της rock, παρουσιάζοντας ένα νέο ηχητικό μείγμα. Στην πρώτη τους χρονιά, απέκτησαν εμπειρία αρκετών shows, με αποκορύφωμα τη νίκη τους στον τελικό του Πανελλήνιου διαγωνισμού συγκροτημάτων του Metal Hammer Greece.

Οι Magenda έχουν ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο τους single με τίτλο “Don’t Fly Too High”, το οποίο θα είναι μέρος του δίσκου τους “Reach For The Sky” που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2023.

Μέλη:
Πάνος Αντωνόπουλος (Vocals – Bass)
Κλήμης Γελενκλόγλου (Lead Guitar – Backing Vocals)
Ορέστης Μαύρος (Drums)
Δημήτρης Χαντζιάρας-Martens (Vocals – Rhythm Guitar)

Magenda links:
https://linktr.ee/magendabandofficial

~

Misty Route
Οι Misty Route είναι μία alternative metal μπάντα που σχηματίστηκε το 2019, με έδρα την Αθήνα.
Το μουσικό τους ύφος προκύπτει από ένα κράμα διαφορετικών μουσικών επιρροών, με κύρια χαρακτηριστικά την ατμοσφαιρικότητα και την κλιμακούμενη γκρούβα, ενώνοντας αρμονικά ψυχεδελικές ροκ πινελιές με metal ξεσπάσματα.

Το group απαρτίζεται από τους Λευτέρη Σαατσάκη στην κιθάρα και τα φωνητικά, Γιώργο Κονόμη στο μπάσο και Κώστα Μπακόπουλο στα τύμπανα.

Μετά την κυκλοφορία 3 demo κομματιών το 2020, οι Misty Route κυκλοφόρησαν στις 26/12/2021 το πρώτο full-length άλμπουμ τους με τίτλο “Without A Trace”. Στο διάστημα από την κυκλοφορία του μέχρι σήμερα, το “Without A Trace” έχει ήδη καταφέρει να αποσπάσει ιδιαίτερα θετικές κριτικές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ οι Misty Route συνεχίζουν να προσθέτουν δυνατά live στο ενεργητικό τους, όπως την πρόσφατη εμφάνισή τους στο metal solidarity festival 2022.

Misty Route links:
https://distrokid.com/hyperfollow/mistyroute/without-a-trace

Open Doors: 21:00
Damage: 10€
Beer special price for this day: 3€

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός Καλλιτεχνών Ελλάδας στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει το event: Sebia & Magenda & Misty Route @HolyWood Stage Athens

Στον πολυχώρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδας, HolyWood Stage στον Αγίο Δημήτριο, ανάμεσα στα 2 μετρό “Δάφνη” και “Αγ.Δημήτριος”, έναν χώρο εξαιρετικής ακουστικής που δημιουργεί μια μοναδική επαφή μεταξύ ερμηνευτών και κοινού οι μπάντες Sebia & Magenda & Misty Route έρχονται να συναντήσουν το Αθηναϊκό κοινό, σε μια σπάνια εμπειρία!

Διάθεση εισιτηρίων θέασης και την ίδια ημέρα στην είσοδο του πολυχώρου

Για κράτηση θέσης καθήμενου σε τραπέζι ή Stand επικοινωνείτε στο τηλ 210 9700418
Η κατανάλωση είναι προαιρετική.
Η κράτηση για καθήμενου σε τραπέζι ή Stand γίνεται χωρίς υποχρεωτική παραγγελίας φιάλης.

Στον πολυχώρο μας, HolyWood Stage έχουμε ως αρχή τον σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους, διαθέτει πρόσβαση(ράμπα), καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμΕΑ, παρέχουμε καλλιτεχνικά και άλλα προγράμματα για όλες τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, πιστεύοντας πάντα ότι η ελεύθερη έκφραση και η ψυχαγωγία, είναι δικαίωμα όλων

Το HolyWood Stage επιτάχυνε την ανανέωση του αέρα (εισαγωγή και εξαγωγή) στον χώρο και εφαρμόζει ειδικά μέτρα COVID-19 ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων όσοι παρευρεθούν στις παραστάσεις του (θεατές, καλλιτέχνες, εργαζόμενοι). Τα μέτρα που λαμβάνονται στοχεύουν στην προστασία των θεατών κατά την είσοδο και την έξοδό τους, καθώς και κατά την παραμονή τους στους χώρους του HolyWood Stage.

Ειδικά μέτρα διαμόρφωσης έχουν εφαρμοστεί επίσης στα καμαρίνια και τους χώρους υποδοχής, ώστε να εξασφαλίζουν συνθήκες υγιεινής για τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στις παραστάσεις του HolyWood Stage.
Από τους θεατές μας ζητάμε την κατανόησή τους και τη συνεργασία τους, εφόσον είναι σε ισχύ, στην εφαρμογή των μέτρων όπως και την τήρηση των κανονισμών που τυχόν έχουν αποφασιστεί.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή και την συνδρομή σας στην ενίσχυση των σκοπών μας
HolyWood Stage Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
(πλησίον σταθμών μετρό Δάφνη και Αγ. Δημήτριος)

https://www.holywoodstage.gr/
https://www.facebook.com/holywoodstage.gr
https://twitter.com/holywoodstage
https://www.instagram.com/holywoodstage.athens/saved/?hl=el
https://www.youtube.com/channel/UCNpubuJEZRG5xdzWneuqW2Q

326