MIND DEPARTURE: Παρουσιάζουν το single “Α Kid in a Yard”

5 χρόνια μετά το album “Something’s Rotten in the State”, οι Mind Departure επιστρέφουν με ένα νέο single!

Τίτλος του είναι “A Kid in a Yard” και μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

εδώ:

ή και εδώ:

Λίγα λόγια για την μπάντα:

Οι Mind Departure είναι ένα αγγλόφωνο Alternative Rock συγκρότημα από την Αθήνα. Σχηματίστηκαν το 2011 και αποτελούνται από τους Δημήτρη (φωνητικά), Χρήστο (κιθάρα), Κριστιάν (μπάσο), και Βαγγέλη (ντραμς).

Τον Μάιο του 2014, κυκλοφόρησαν το EP “Mind Departure” ανεξάρτητα, και στη συνέχεια τον Νοέμβριο του 2015 το πρώτο τους άλμπουμ “Roots” με την Phonographic Society Records. Τον Νοέμβριο του 2018, έβγαλαν τον 2ο τους δίσκο με τίτλο “Something’s Rotten In The State”, επίσης ανεξάρτητα. Τον Νοέμβριο του 2023, κυκλοφόρησε το πρώτο από τα 3 νέα τους single, το “A Kid in a Yard”.

Η μουσική τους έχει έντονα στοιχειά από ρυθμικά και ατμοσφαιρικά delay, γεμάτο ενέργεια rhythm & bass section και φωνητικά με ιδιαίτερες δυναμικές και λυρισμό. Οι στίχοι τους είναι εμπνευσμένοι από προσωπικά βιώματα αλλά και κοινωνικές ανησυχίες.

Mε πάνω από 50 live στο ενεργητικό τους, έχουν εμφανιστεί σε διάφορες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ όπως: Six Dogs, Ίλιον Plus, Death Disco, Ρομάντσο, Nomads Athens, Dudu Loft, Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, Bums, K44, Αρχιτεκτονική, Rockwood, Θέατρο Χυτήριο, Kookoo, Athens Beer Festival, Hard Rock Cafe, ΤΙΚΙ, Ghost House, Floral κ.α.

Email: Mind.departure@gmail.com
(Tηλ. 6947571131)

Mind Departure on:

Facebook:
http://www.facebook.com/minddeparture

Youtube:
http://www.youtube.com/minddeparture

Instagram:
https://www.instagram.com/minddeparture

Bandcamp:
https://minddeparture.bandcamp.com

Reverbnation:
http://www.reverbnation.com/minddeparture

Soundcloud:
https://soundcloud.com/minddeparture

Spotify:
https://open.spotify.com/artist/1cUsfXBPYAMzqxAGQztNfa

539