Mind Departure, Lone Dread, Noiz Ritual LIVE στο NOMADS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρεις αγγλόφωνες ροκ μπάντες, οι Noiz Ritual, οι Mind Departure και οι Lone Dread, μοιράζονται δυναμικά την σκηνή του Nomads Athens (Basement)!

Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 21:00
Είσοδος: 5 ευρώ
Nomads Athens – Ερμού 135 Αθήνα
ΗΣΑΠ – Σταθμός Θησείο
Μετρό – Σταθμός Μοναστηράκι

FB EVENT

Noiz Ritual:

Οι Νoiz Ritual είναι ένα 4+1μελές συγκρότημα που σχηματίστηκε με μια αποστολή:. Να κάνουν το καμός, ενωμένοι από την κοινή τους νοσταλγία για τη μουσική σκηνή της grunge των 90s και του alternative rock and nu metal των 2000s. Με ένα ευέλικτο μοντέλο τηλε-εργασίας, ένα μέλος του συγκροτήματος μένει μόνιμα στη Σιγκαπούρη και κάνει αιφνιδιαστικές εμφανίσεις όταν βρίσκεται στην Ελλάδα για τουρισμό. Κατά τ’ άλλα το συγκρότημα λειτουργεί σαν κουαρτέτο, σκορπώντας θόρυβο και μπουρμπουλήθρες, κάνοντας το κάθε live ένα μικρό τελετουργικό. Embrace the Noiz! Join the Ritual!

Facebook: https://www.facebook.com/noizritual
Instagram: https://www.instagram.com/noizritual
Youtube: https://www.youtube.com/@noizritual

Mind Departure:

Οι Mind Departure είναι ένα 4μελές Alternative Rock συγκρότημα από την Αθήνα που σχηματίστηκε το 2011.
Τον Μάιο του 2014, κυκλοφόρησαν το EP “Mind Departure” ανεξάρτητα, και στη συνέχεια τον Νοέμβριο του 2015 το πρώτο τους άλμπουμ “Roots” με την Phonographic Society Records. Τον Νοέμβριο του 2018, έβγαλαν τον 2ο τους δίσκο με τίτλο “Something’s Rotten In The State”, επίσης ανεξάρτητα. Σύντομα, αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα νέα τους τραγούδια, και επιστρέφουν γεμάτοι ενέργεια μετά από καιρό στη σκήνη.
Η μουσική τους έχει έντονα στοιχειά από ρυθμικά και ατμοσφαιρικά delay, γεμάτο ενέργεια rhythm & bass section και φωνητικά με ιδιαίτερες δυναμικές και λυρισμό. Οι στίχοι τους είναι εμπνευσμένοι από προσωπικά βιώματα αλλά και κοινωνικές ανησυχίες.

Facebook: http://www.facebook.com/minddeparture
Youtube: http://www.youtube.com/minddeparture
Instagram: https://www.instagram.com/minddeparture
Spotify: https://open.spotify.com/artist/1cUsfXBPYAMzqxAGQztNfa

Lone Dread:

Οι Lone Dread είναι ένα hard rock/heavy grunge συγκρότημα που σχηματίστηκε το 2019. Με επιρροές από grunge και metal θα μας χαρίσουν συντομα το debut EP τους. Έχουν κυκλοφορήσει ήδη τα πρώτα δυο single τους και είναι και πάλι εδώ συνεχίζοντας τις εκρηκτικές live εμφανίσεις τους κερδίζοντας καθε φορά όλο και περισσότερο κοινό.

Facebook: https://www.facebook.com/LoneDread
Instagram: https://www.instagram.com/lonedread/
Youtube: https://youtube.com/@lonedread4439?si=ssPuIq_GmBGKBxGi
Spotify: https://spotify.link/hdrI5fY32Db

650