Μην χάσεις τους Cannons στην 1η τους εμφάνιση στην Ελλάδα, στο Floyd Live Music Venue

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 6 Ιουλίου, δίνουμε ραντεβού στο Floyd Live Music Venue, για μια ονειρική βραδιά!


Η Fuzz Productions και ο En Lefko 87.7, με την υποστήριξη του Release Athens Festival,παρουσιάζει τους Cannons, το Σάββατο 6 Ιουλίου, στο Floyd Live Music Venue. Το τρίο της εναλλακτικής electro-pop από το Los Angeles, που τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα από τα πιο συναρπαστικά live του φετινού καλοκαιριού. Η βραδιά θα ανοίξει με ένα special b2b DJ set από τους NTEIBINT x Blende.

————————————

Προσοχή: Tο show μεταφέρθηκε από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, στο γειτονικό Floyd Live Music Venue. Όλα τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά χωρίς να χρειάζεται κάποια περαιτέρω ενέργεια από τους κατόχους τους.

——————————-

Οι Cannons δημιουργήθηκαν το 2013 στο Los Angeles και αποτελούνται από Ryan Clapham (κιθάρα), Paul Davis (drums, keyboards) και Michelle Joy (φωνητικά). Με τέσσερις δίσκους στη φαρέτρα τους που έλαβαν διθυραμβικά σχόλια και μια σειρά από singles που καθόρισαν την pop μουσική της τρέχουσας δεκαετίας, το τρίο έχει ξεπεράσει τα 680εκ. streams, τα 300εκ. video views ενώ έχει κατακτήσει δύο φορές την κορυφή στο Alternative Radio Chart: αρχικά με το pop anthem “Fire For You” και πιο πρόσφατα με το “Loving You” από τον τελευταίο τους, έξοχο δίσκο “Heartbeat Highway”.

Πλέον έχουν εξελιχθεί σε μια εντυπωσιακή live μπάντα που μετράει μια σειρά headline shows καθώς και παρουσίες στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του πλανήτη όπως τα CoachellaLollapalooza, Life Is BeautifulOutside Lands και Electric Forest, μεταξύ πολλών άλλων. 

Φέτος πραγματοποιούν την πρώτη ευρωπαϊκή περιοδεία τους και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το φανατικό εγχώριο κοινό τους θα έχει την ευκαιρία να τους δει και να τους απολαύσει από κοντά, ακριβώς τη στιγμή που η καριέρα τους εκτοξεύεται!

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά.

Τηλεφωνικά στο 211770000

Online / releaseathens.gr + more.com

Φυσικά σημεία: https://www.more.com/el/physical-spots/

Floyd live music venue: Πειραιώς 117, Γκάζι, Αθήνα, πλησίον του Στ. Μετρό Κεραμεικός / Τηλ. 210 3416706

83