MEET THE MAKER x Psycorepaths x Exile In Utopia x Fatalism x I See Red LIVE @ An Club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια απουσίας για διάφορους και ασήμαντους στο σημείο αυτό λόγους, οι Meet The Maker κάνουν την επανεμφάνιση τους στην μέταλ σκηνή της Αθήνας, με επιθετικές κυρίως διαθέσεις! Το setlist περιλαμβάνει φυσικά το Suffocate LP (2019), διάφορα singles και μερικές καινούριες εκπλήξεις.

Οι Meet The Maker είναι μια μπάντα φτιαγμένη και δουλεμένη από άτομα που γουστάρουν τον βαρύ και συχνά αποκρουστικό για το ευρύ κοινό ήχο, τα ατέλειωτα blast beats, τα χαμηλά κουρδίσματα, τα breakdowns, το slam, τα gutturals και τα pig squeals.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου στο An Club, θα ακούσει κανείς ακριβώς αυτά, καθώς και μερικές Blackened Deathcore επιρροές στο καινούριο single ονόματι “Ganishka” το οποίο θα δημοσιευθεί την 1η Μαρτίου!

Δίπλα τους θα βρεθούν 4 ανερχόμενα συγκροτήματα της εγχώριας σκηνής, γεμάτα ενέργεια και πάθος για την μέταλ μουσική! Το lineup αποτελεί μια δυνατή μίξη στοιχείων από είδη όπως metalcore, death metal, hardcore και deathcore. Αποτελείται από τους:

  • Psycorepaths
  • Exile In Utopia
  • Fatalism
  • I See Red

Οι οποίοι θα δώσουν μία πολύ δυναμική παράσταση αντάξια της έντασης της βραδιάς (σειρά εμφάνισης από κάτω προς τα πάνω).

Γενική Είσοδος 10ε

Doors Open: 19:30

https://www.facebook.com/meetthemakerofficial/

65