MASTER: “Saints Dispelled”

ALBUM

Είδος: Death Metal
Εταιρεία: Hammerheart Records
Ημ. Κυκλοφορίας: 19 Ιανουαρίου 2024

Οι Master είναι ομολογουμένως ένα μεγάλο όνομα του underground. Μπορεί να μην είναι μπάντα της πρώτης γραμμής, αλλά ήταν και ακόμα είναι πάντα εκεί. Πάντα δούλευαν υπογείως, κυκλοφορούσαν δίσκους, και αισίως έφτασαν στον 14ο, το “Saints Dispelled”. O κ. Paul Speckmann είναι μια χαρακτηριστική μορφή της death metal σκηνής παγκοσμίως και ο τύπος είναι πολύ true!

Έχοντας καιρό τώρα αφήσει τις ΗΠΑ πίσω του, έχει μετεγκατασταθεί στην Τσεχία και συνεχίζει κανονικά την πορεία του στο death metal, ενώ τρέχει τα πάντα γύρω από τους Master ο ίδιος μόνος του.

Οι κυκλοφορίες τους είναι πάντοτε σε ένα σταθερό επίπεδο απόδοσης. Και η συνταγή είναι σχετικά απλή: μισό μέρος ξύλο, μισό μέρος πώρωση! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που τους αποκαλούν και “Motörhead του Death Metal”.

Στα δέκα κομμάτια του δίσκου έχουμε μουσική που ΔΕΝ θα θελήσεις να ακούσεις ανοίγοντας ένα μπουκάλι φίνου κρασιού ή χαλαρώνοντας με ένα ζεστό ρόφημα. Εδώ έχουμε παλιάς κοπής death metal υψηλών οκτανίων, με διάθεση τιμωρητική, ανελέητο riffage και αισχρά φωνητικά που φτύνουν χολή. Απλά τα πράγματα. Ούτε πρωτοτυπίες, ούτε παρατυπίες.

Όσοι έχετε ευαίσθητα αυτιά ή ευαίσθητες μουσικές ανησυχίες, μπορείτε να προσπεράσετε και να απομακρυνθείτε. Όσοι λοιποί συμμερίζεστε τα παραπάνω, κοπιάστε. Ξέρετε ήδη τι έχει το μενού.

Facebook: https://www.facebook.com/TheRealMasterofficial/

505

Avatar photo
About Δημήτρης Κωνσταντινίδης 50 Articles
Ερωτευμένος με το σκληρό metal από μικρή και ευαίσθητη ηλικία, όταν μια μοιραία στιγμή άκουσε το "Ride The Lightning" από παλιά κασέτα Maxell. Έπειτα ανακάλυψε τους Slayer και έπαθε πώρωση σε βαθμό μανίας. Μουρμουράει συνεχώς κάποιο riff και παίζει ρυθμούς drums με τα δάχτυλά του. Με ιδιαίτερη αδυναμία επίσης: στο black metal, σε οτιδήποτε obscure, στο d-beat, στον ζύθο, στις grim μέταλ πόζες, στον Stanley Kubrick, στον Dario Argento, στο DIY, στις ωραίες μυρωδιές. A metalhead to the punks, a punk to the metalheads.