MANOS PLOUMIDIS: Παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο “I Miss the Days”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

‘I miss the days’
Το νέο single από τον Μάνο Πλουμίδη

Ο Μάνος Πλουμίδης είναι ένας νέος τραγουδοποιός και το ‘I miss the days’ είναι το πρώτο single από το debut album του με τίτλο ‘Postcards from my Youth’.

Το ‘Ι miss the days’ είναι μια mellow break-up μπαλάντα, με ακουστική διάθεση και textured ηλεκτρικές κιθάρες. Ένα συναισθηματικά φορτισμένο τραγούδι που συνδυάζει στοιχεία από την Folk και Country σκηνή της Αμερικής.

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να ακούσετε το ‘I miss the days’
Spotify: https://open.spotify.com/album/2mXMkEPy3bKvejsDUi2AeK
Apple Music: https://music.apple.com/us/album/i-miss-the-days/1681411289?i=1681411290
Bandcamp: https://ploumidis.bandcamp.com/track/i-miss-the-days

Λίγα λόγια για το νέο Album του Μάνου Πλουμίδη΄Postcards from my Youth’ που θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2023

Ο Μάνος Πλουμίδης παρουσιάζει ένα μουσικό ταξίδι που γεφυρώνει την ανάμνηση με την έμπνευση. Από μικρό παιδί συλλέγει αναμνήσεις προσπαθώντας να χαρτογραφήσει τη ζωή του. Όνειρα, φόβους, ξεχωριστές, και μη στιγμές, αποτυπώνονται μέσα από την μουσική του. Ο Μάνος διατηρώντας την ταυτότητα του και επηρεασμένος από τους αγαπημένους του τραγουδοποιούς, παρουσιάζει ένα ηχητικό αποτέλεσμα που θολώνει τα όρια μεταξύ ηλεκτρικού και ακουστικού ήχου. Από την αιχμηρή πένα του Μπομπ Ντύλαν και τον ηλεκτρικό ήχο της Μπλουζ ως και την σύγχρονη Αμερικάνικη σκήνη. Ξεχωρίζει, επίσης, η συνεργασία του Μάνου με τον Αμερικανό drummer και παραγωγό, Aaron Sterling (John Mayer, Taylor Swift, Harry Styles, κ.α.) Πριν τη κυκλοφορία του album ο Μάνος Πλουμίδης θα κυκλοφορήσει ακόμα 2 single.

Χρήσιμα Links
Instagram: https://www.instagram.com/ploumidis/
Youtube: https://www.youtube.com/@PloumidisMusic

362