Η μαγευτική Kovacs επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο αξέχαστες συναυλίες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Kovacs (NL) live στην Ελλάδα
 

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2024 | Fuzz Live Music Club | Αθήνα

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2024 | Principal Club Theater | Θεσσαλονίκη

Τα εισιτήρια κοστίζουν 28 ευρώ (περιορισμένη προπώληση), 30 ευρώ (προπώληση), 35 ευρώ (ταμείο).

Ηλεκτρονική προπώληση: https://www.more.com/music/kovacs-nl-live-in-greece

Hard copy εισιτήρια διαθέσιμα στο The Nephilim Metal Store (Πατρ. Ιωακείμ 17, Θεσσαλονίκη)

Η μαγευτική Sharon Kovacs, ένα όνομα συνώνυμο με τη neo-soul και γνωστή για τις τις δυναμικές και συναισθηματικές ερμηνείες της, επιστρέφει στην Ελλάδα για δύο θεαματικές εμφανίσεις – όπως άλλωστε συνηθίζει. Με τη χαρακτηριστική της χροιά και την σαγηνευτική της σκηνική παρουσία, η Kovacs υπόσχεται να γοητεύσει για ακόμη μία φορά το ελληνικό κοινό, σε δύο αξέχαστες συναυλιακές βραδιές, στην Αθήνα, στο Fuzz Club το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και στη Θεσσαλονίκη, στο Principal Club Theater την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου. Γνωστή για την ισχυρή σύνδεσή της με το ελληνικό κοινό, η Kovacs αναμένεται σε αυτήν την επιστροφή της στην χώρα μας, να μας προσφέρει και πάλι απλόχερα τον μοναδικό της ήχο, γεμάτο στοιχεία soul, pop και σκοτεινή θεατρικότητα.
­
Το ταξίδι της Kovacs ξεκίνησε από τα μικρά clubs του Eindhoven στην Ολλανδία, όπου η αισθησιακή της φωνή και η αινιγματική της παρουσία τράβηξαν γρήγορα την προσοχή. Το 2013, το πρώτο της EP My Love έγινε αμέσως επιτυχία, ειδικά στην Ελλάδα, όπου έφτασε στο νούμερο ένα των charts. Το πρώτο της άλμπουμ Shades of Black (2015) την οδήγησε σε νέα ύψη, κατακτώντας τα charts σε 36 χώρες και εδραιώνοντας την ως μία από τις πιο υποσχόμενες καλλιτέχνιδες στη soul και την ευρύτερη εναλλακτική μουσική σκηνή. Το δεύτερο σε σειρά άλμπουμ Cheap Smell (2018), μια ωμή εξερεύνηση των σχέσεων, του εθισμού και της αυτοαποδοχής, παγίωσε περαιτέρω τη φήμη της με το τολμηρό και ειλικρινές αφηγηματικό του ύφος.

­

Το 2023, η Kovacs κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο άλμπουμ της, Child of Sin, ένα βαθιά προσωπικό και άκρως θεατρικό έργο που εξερευνά τα ζητήματα της ευαλωτότητας, της αυτογνωσίας και των προσωπικών αγώνων. Σε αυτό περιλαμβάνεται -μεταξύ άλλων- μία επική συνεργασία με τον Till Lindemann των Rammstein, στο ομώνυμο τραγούδι. Τα standout singles “Not Scared of Giants,” “Fragile,” και “Bang Bang” αναδεικνύουν για άλλη μια φορά την ικανότητά της να συνδυάζει jazz, soul και θεατρική ένταση, κατοχυρώνοντας πλέον τη φήμη της ως μία από τις πλέον συναρπαστικές -αν όχι την πιο συναρπαστική- φωνές στη σύγχρονη soul.

­

Έχοντας θεμελιώσει μία μεγάλη αλλά και σταθερή βάση θαυμαστών ανά την υφήλιο, αλλά και εμφατικά στην χώρα μας, η Kovacs επιστρέφει στην Ελλάδα για να μας παρασύρει σε δύο μυσταγωγικές εμφανίσεις, ιδιαίτερης καλλιτεχνικής αξίας. Οι φανατικοί θαυμαστές της σε Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν από κοντά και πάλι τη μαγεία της μουσικής της, με ένα πλούσιο setlist που περιλαμβάνει επιτυχίες από όλη της την καριέρα. Ετοιμαστείτε για δύο αξέχαστες βραδιές γεμάτες σπαρακτικές μελωδίες και συγκινητικές ερμηνείες, με την Kovacs να αποδεικνύει για άλλη μια φορά γιατί κατέχει μια τόσο ξεχωριστή θέση στις καρδιές του ελληνικού κοινού.­­
8