madebygrey + Messier 13 live at Temple

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

▶ Εισιτήρια προπωλούνται προς 10€ μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του

www.viva.gr/tickets/music/madebygrey-temple-2022

Με ατμοσφαιρικά ηχοτοπία, post rock ξεσπάσματα, έγχορδα, πνευστά, χαοτικά περάσματα, αλλά και στιβαρά παιξίματα, αφαιρετικότητα, αλλά και ουσιαστική τραγουδοποιεία, το project του Αντώνη Χατζημιχάλη, ακούει στο ονομα madebygrey και έχει να επιδείξει πολλά σε κάθε μουσικόφιλο που σέβεται τον εαυτό του! Από την κυκλοφορία του εξαιρετικού εναρκτήριου “I have written a wicked book, and feel spotless as the lamb” του 2013, στο εντυπωσιακά ώριμο #grief του 2016 και από εκεί στην περιπέτεια του covid-19 που οδήγησε το project σε μία προσωρινή σιωπή, αλλά και άλλη μία ενδοσκοπική καλλιτεχνική περιπέτεια, το μουσικό unit που ακούει στο όνομα madebygrey βρυχάται σαν λυσσασμένο σκυλί, ανυπομονώντας να βρεθεί εκεί που ανήκει: στις μουσικές σκηνές! 29 Απριλίου θα έχετε την ευκαιρία να το απολαύσετε, πιο ολοκληρωμένα από ποτέ, στον συναυλιακό Ναό της Αθήνας.

https://www.facebook.com/madebygrey/

Την συναυλία ανοίγουν οι Messier 13, ένα indie-shoegaze νεοσύστατο σχήμα που κυκλοφόρησε το πρώτο του demo EP τον Σεπτέμβριο του 2020. Με επιρροές από ονόματα σταθμούς όπως οι My Bloody Valentine, Ride, Slowdive, DIIV και άλλοι, οι Messier 13 χαράζουν τον δικό τους δρόμο στην εγχώρια ανεξάρτητη μουσική σκηνή, ολοκληρώνοντας αυτόν τον καιρό τη σύνθεση του ντεμπούτο full length album τους, που αναμένεται στους προσεχείς μήνες.

https://www.facebook.com/Messier-13-109949894188128/

https://messier13.bandcamp.com/releases

COVID-FREE EVENT:
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων, υποχρεούνται να επιδείξουν κατά την είσοδο:
▶ Έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα / διαβατήριο / δίπλωμα οδήγησης)
▶ Πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 (η ισχύς του ξεκινάει 14 ημέρες μετά την πραγματοποίηση της τελευταίας δόσης)
▶ Ή πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

965