LOW TREBLE: Νέο κομμάτι και video

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε συνέχεια του εντυπωσιακού ντεμπούτου τους «Dr. Treble », το πιο συναρπαστικό νέο rock συγκρότημα της Ελλάδας είναι έτοιμο να μοιραστεί με όλους, την πρώτη παράγραφο της ολοκαίνουργιας ιστορίας τους!

Το “Director’sCut” είναι το πρώτο τραγούδι του δεύτερου EP τους, το οποίο φέρει τον τίτλο του επόμενου χαρακτήρα του παραμυθιού που έχουν δημιουργήσει: “Mr. Low”. Περιλαμβάνει μία παράτολμη και στροβιλιζουσα συγχώνευση της rock, funk & pop, αποδεικνύοντας ότι οι Low Treble έχουν ένα δικό τους προσωπικό χαρακτήρα, καθώς καταφέρνουν να φέρνουν το εναλλακτικό ροκ, σε απόλυτη αρμονία με πιασάρικα funk, punk & pop στοιχεία.

Το “Director’s Cut” είναι μια ξέφρενη βραδινή έξοδος! Ένα μανιακό barhopping που αφήνει κάθε εμπλεκόμενο σε ψυχική ανισορροπία, στο έλεος των εμμονών του! Οι LowTreble αποδέχονται την εκκεντρικότητά τους και δεν φημίζονται επ’ ουδενί για την προθυμία τους να κρατηθούν πίσω & απαθείς! Με βάση αυτό λοιπόν, το “Director’s Cut”, είναι για τη μπάντα, μια κραυγή έκφρασης.

Όπως οι ίδιοι λένε «Το “Director’s Cut” εκφράζει ακόμα περισσότερο τον εσωτερικό μας κόσμο και μας επιτρέπει να αγκαλιάσουμε τις εμμονές μας και να τις αφήσουμε να μας τροφοδοτήσουν! Ελπίζουμε μόνο ότι θα λειτουργήσει και για εσάς κατά τον ίδιο τρόπο! ». Οι στίχοι του “Director’s Cut”, αφηγούνται μια ιστορία που αντικατοπτρίζει την χαλαρότητα με την οποία οι Low Treble αντιμετωπίζουν τις περιπέτειές τους!

Οι Low Treble είναι από τη Θεσσαλονίκη και αποτελούνται από τους Adis (vocals), Azas (guitar), Laskos (bass) and Pol (drums). Η παραγωγή του κομματιούέγινε από τον Alex Archodis, το mixing από τους Alex Archdodis & Themistoklis Dimitrakopoulos & το mastering από τον Alex Psaroudakis, κρουστά από τον Alex Archodis, synth από τον Sakis Azas, οι ηχογραφήσεις για drums & bass έγιναν στο Otse Music Studio με τον Nik Logiotatidis. Το Videoclip σκηνοθετήθηκε από τον JannisTomtsis.

Το “Director’s Cut” σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα περιπέτεια, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί με την κυκλοφορία ενός δεύτερου EP με τον τίτλο “Mr. Low” λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, ενώ θα ακολουθηθεί από μία live παρουσίαση ολόκληρης της ιστορίας “Dr. Treble & Mr. Low”, στο Crow Live Club στην Αθήνα.

Οι Low Treble είναι ένα οπτικοακουστικό project, που αφηγείται σουρεαλιστικές ιστορίες μέσω της μουσικής, των amination και των κόμικς, όπου σκοτεινές ιστορίες δυαδικότητας και προδοσίας, δημιουργούνται ανάμεσα στο μπάσο και τις αστραφτερές κιθάρες, δημιουργώντας έναν ήχο τόσο προκλητικό όσο και αποπροσανατολιστικό.

Νομίζεις ότι ξέρεις πόσο βαθιά πηγαίνει η τρέλα; Όχι, ούτε αυτοί…

Highlights

Το ντεμπούτο των Low Treble έχει φιλοξενηθεί σε μέσα όπως το Noisey και έχει υποστηριχτεί από τα My Amp Music, Rock At Night, μεταξύ άλλων.

Έχουν παίξει πολλά gigs στη χώρα, ενώ έχουν μοιραστεί το stage με πολύ μεγάλα acts όπως είναι οι Puta Volcano και οι Planet of Zeus.

To keep up with Low Treble’s journey, follow them on their
Social Media & Streaming Links

Press Enquiries: press@onewomancompany.gr

309