Loose Ties και Mislead συναντιούνται στην σκηνή του Nomads Athens

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Loose Ties & Mislead live at Nomads Athens

Παρασκευή 19 Μαϊου 2023

Nomads Athens (Ερμού 135, Αθήνα)

Έναρξη: 21:00 // Είσοδος: 5€

Την Παρασκευή 19/5 οι Loose Ties και οι Mislead σας προσκαλούν στο Nomads Athens για μια βραδιά με πολλή μουσική και δυναμική διάθεση. Ετοιμαστείτε να ακούσετε παλιές και νέες κυκλοφορίες των δύο συγκροτημάτων.

Loose Ties
Οι Loose Ties είναι μια αγγλόφωνη μπάντα που δημιουργήθηκε το 2017, έχοντας ήδη παίξει σε διάφορες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ της Αθήνας. Οι Ντίνος (μπάσο), Παντελής (πλήκτρα) και Πέτρος (κιθάρα) ήταν από την αρχή εκεί, ενώ ο Γιώργος (ντραμς) και η Δέσποινα (φωνή) που εντάχθηκαν το 2019, ταίριαξαν αμέσως με το ύφος της μπάντας. Κινούνται κυρίως γύρω από funk, alternative rock ήχους, παίρνοντας στοιχεία από διαφορετικά μουσικά είδη, ενσωματώνοντας πολυάριθμες επιρροές και στυλιστικά στοιχεία, αλλά με πειραματική διάθεση. Στο τελευταίο album τους, το Odd One Out, οι Loose Ties φαντάζονται και περιγράφουν ένα δυστοπικό μέλλον. Mια θεματικά ενιαία συλλογή οκτώ κομματιών τα οποία, μέσα από μια φουτουριστική αισθητική, πραγματεύονται σύγχρονα ζητήματα όπως η αποξένωση, το υπαρξιακό άγχος, και οι δυσκολίες της αστικής ζωής. Ωστόσο, σε αυτή τη ζοφερή εικόνα του παρόντος αλλά και του αύριο συνυπάρχει η αισιοδοξία, μαζί με πινελιές υπαινικτικού μαύρου χιούμορ.

Mislead

Οι Mislead είναι ένα alternative rock σχήμα με έδρα την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2016, με εφαλτήριο το ντεμπούτο EP με τίτλο “Glances” που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019. Η πρώτη πλήρης δισκογραφική δουλειά τους, με τίτλο “Find Your Enemy” κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022, λαμβάνοντας πολύ θετική ανταπόκριση από το κοινό και τον εγχώριο μουσικό τύπο. Αυτό τους οδήγησε σε αρκετές εντός έδρας συναυλίες και την δημιουργία ενός πιστού fanbase. Με επιρροές τους εξίσου μοιρασμένες ανάμεσα στα ένδοξα 90’s και το εναλλακτικό rock / metal των 00’s, οι Mislead έχουν ένα δικό τους μοναδικό ηχόχρωμα που ξεχωρίζει.

352