ΚΡΥΠΤΟΜΝΗΣΙΑ: Νέο άλμπουμ από τους ταλαντούχους CITIZEN JIM

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Oι ταλαντούχοι Citizen Jim κυκλοφορούν το 4ο άλμπουμ τους με τίτλο ”ΚΡΥΠΤΟΜΝΗΣΙΑ”!

Λυρικός πειραματισμός, καυστικός στίχος που δίνει ”τροφή για σκέψη” και μία funky διάθεση που καινοτομεί!

FOR ORDER:
https://citizenjimmusic.bandcamp.com/album/–3

“Citizen Jim, αγόρια σκλήρα, φασαίικα αλλά και τρυφερά. Επιστρέφουν με τον 4ο δίσκο τους και μπόλικη διάθεση για πειραματισμό, αυτό το Ροκοραποφάνκοηλεκτροκασκαντερίστικο στυλάκι που έχουν χτίσει και το οποίο αρνούνται να “επιδιορθώσουν”.

Η κρυπτομνησία είναι η κρυμμένη μνήμη. Ο όρος χρησιμοποιείται για να εξηγήσει την προέλευση εμπειριών που οι άνθρωποι θεωρούν ως καινούργιες, ενώ στην πραγματικότητα βασίζονται σε μνήμες γεγονότων που έχουν ξεχάσει.

Οι ταλαντούχοι Citizen Jim λατρεύουν να ακροβατούν με αξιοζήλευτη ελευθερία, στον πειραματισμό που εκφράζεται μέσω των ”Ζαππικών” τους επιρροών δημιουργώντας πρωτότυπους συνδυασμούς!

Δεν είναι εύκολο ούτε στους ίδιους να εξηγήσουν με ευστοχία το μουσικό τους ύφος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουν έντονες επιρροές από Rock, Funk, Electronica & Hip – Hop, συνθέτοντας ένα μοναδικό στυλ!

Προηγούμενες κυκλοφορίες της μπάντας αποτελούν το «Trashotomy» (2018), όπου συναντάμε ένα μείγμα ηχοχρωμάτων της Rock, Funk και Rap και το «Ξώφαλτσες Πινελιές Ανώμαλης Πλοκής» (2019), που παντρεύει τον έντονο πειραματισμό την ροκ και την ηλεκτρονική μουσική με το λαϊκό και τη reggae. Tον Δεκέμβρη (2020) κυκλοφορήσαν το δεύτερό τους βίντεοκλιπ, «Χριστουγεννιάτικο Σιρόπι», με απόλυτα χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα, που αξίζει να δείς.

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου θα τους απολαύσουμε ζωντανά στο six d.o.g.s, όπου θα μας παρουσιάσουν τον τελευταίο τους δίσκο καθώς και παλαιότερα αριστουργήματά τους!

FOLLOW CITIZEN JIM
https://open.spotify.com/album/3TLT1ENxYll9s99rLYuAgc
https://www.facebook.com/cityzenjim/
https://www.instagram.com/citizen__jim/
https://citizenjimmusic.bandcamp.com/music
citizenjim2016@gmail.com

Citizen Jim – ”ΚΡΥΠΤΟΜΝΗΣΙΑ” (Album)

Vocals/lyrics: Politis Dimitris
Drums: Chris Vigos
Bass: Theodore Stavrianos
Guitar: Politis Dimitris, Marios Samaris
Keys: Kostas Stergiou, Chris Vigos

Recording and mixing by Dimitris Romanidis at Tube Sound Recordings
Mastering by George Verikakis
Drawing by Sascha Schneider
Illustration by Sevi Spanou, Dimitris Nikolis

SUPPORT YOUR LOCAL BANDS!

350