KRUSHYA: “Unholy Trinity” το πρώτο single από το επερχόμενο νέο album

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Το “Unhholy Trinity” αναφέρεται στους τρεις βασικούς πυλώνες ελέγχου των μαζών. Πολιτικές μαριονέττες, πανθρησκεία, και πουλημένα media”.
Οι Πατρινοί death / grind metallers Krushya δίνουν στη δημοσιότητατο single “Unholy Trinity” το οποίο θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο νέο album “Doominion” το οποίο θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά. Το single είναι διαθέσιμο από την bandcamp σελίδα της μπάντας και έχει ανέβει σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.
Στο single συμμετέχει ο Krzysztof Klingbein πίσω από τα drums, γνωστός από τη συνεργασία του με μπάντες όπως οι BelphegorVader και πολλοί άλλοι.

ληροφορίες για το single

Οι ηχογραφήσεις, η μίξη και το mastering του “Unholy Trinity” έγιναν στο Flowers In Concrete Studio της Πάτρας από τον Αποστόλη Καραλή (drummer των Krushya).
Το artwork του single είναι μια δημιουργία της Ραφαέλα Μισύρη (Aetherian Graphics) η οποία είναι υπεύθυνη και για την φωτογράφιση.

Λίγα λόγια για την μπάντα

Οι Krushya είναι μια death / grindcore / thrash metal μπάντα από την Πάτρα.
Ιδρύθηκαν το έτος 2000 από τους Βαγγέλη Παπαδόπουλο, Γιώργο Κωστόπουλο και Σωτήρη Ντούβα. Οι δραστηριότητες ξεκίνησαν αμέσως με πολλά live shows και το έτος 2001 ηχογράφησαν και κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ομώνυμο demo album.
To δεύτερο επίσημο album “Ashta” ηχογραφήθηκε ανάμεσα στον Σεπτέμβρη του 2004 και τον Απρίλιο του 2005 στο DB studio και περιείχε τα 5 κομμάτια του demo καθώς και τρία νέα κομμάτια.
Το 2007 οι Krushya αποτύπωσαν την δυναμική τους επί σκηνής με το “Live at Parartima” και το 2010 κυκλοφόρησε μια limited συλλεκτική έκδοση σε CD με τίτλο “Collectivo” και περιεχόμενο από τις πρώτες δουλειές τους. Εναλλαγές μελών (Σταύρος Μαρίνος και Γιώργος Κωστάρας στις κιθάρες) και διάφορες υποχρεώσεις οδήγησαν το σχήμα σε αδράνεια για λίγο καιρό μέχρι που το 2020 οι Krushya μπήκαν στο studio για να δουλέψουν πάνω στο νέο τους album “.Dogma.” το οποίο ολοκληρώθηκε με τη συνεργασία μουσικών και φίλων.
Μετά την κοινοποίηση του single – προπομπού “Curse of Death”, το “.Dogma.” κυκλοφόρησε επίσημα τον Σεπτέμβριο του 2021 από την Narcoleptica Productions.
Το καλοκαίρι του 2024, οι Krushya μαζί με τους Exarsis και τους Ressurection, έδωσαν ένα show στο Metal Blast Festival που έλαβε χώρα στην Πάτρα.
Αυτόν τον καιρό η μπάντα δουλεύει πάνω στο νέο album που θα έχει τίτλο “Doominion” that will be released later in the year. From this work, Krushya revealed the video for the first single “Unholy Trinity“.

Δισκογραφία

2002: “.Krushya.” demo (ανεξάρτητη κυκλοφορία)
2005: “Ashta” LP (ανεξάρτητη κυκλοφορία)
2007: “Live in Parartima” live LP (ανεξάρτητη κυκλοφορία)
2010: “Collectivo” compilation LP (ανεξάρτητη κυκλοφορία)
2021: “Curse of Death” single (ανεξάρτητη κυκλοφορία)
2021: “.Dogma.” LP (Narcoleptica Records)
2024: “Unholy Trinity” single (ανεξάρτητη κυκλοφορία)

Οι Krushya είναι οι:

Βαγγέλης Παπαδόπουλος – φωνητικά, μπάσο, κιθάρες
Χρήστος Καλογερόπουλος – κιθάρες
Αποστόλης Καραλής – drums

https://www.facebook.com/Krushya.band

https://www.instagram.com/krushya_band

https://www.krushya.website

https://krushya.bandcamp.com

143

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*