ΚΡΕΜΑ | The Fantastic Terrors | Candy Loaded / Live at BUMS – Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου

Τρεις μπάντες του Αθηναϊκού Underground ενώνουν τις δυνάμεις και την αγάπη τους για τον ήχο, σε μια συνάντηση – γιορτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο BUMS (Blackbird Underground Music Stage), την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.

-KΡΕΜΑ
Η ΚΡΕΜΑ, αποτελεί ένα άγνωστο είδος ανώτερης ουσίας, όπου σε περίπτωση ηχητικής επαφής με αυτή, ίσως προκαλέσει στον ακροατή το φαινόμενο της μεταστοιχείωσης.
https://www.facebook.com/KREMA.Athens

-The Fantastic Terrors
Οι Fantastic Terrors μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο “Delta Punk”, μια μοναδική μουσική πρόταση στην Ελλάδα, που αντλεί έμπνευση από την ιστορία του rock για να συνθέσει μια απολύτως σύγχρονη αυθεντικότητά του.
Η γυμνασιακή φιλία από τα νότια προάστια της Αθήνας πήρε τ’ όνομα από το «Κοράκι» του Poe κι έπλασε το μουσικό της όχημα με απολαυστικά βίντεο κλιπ, ένα επτάιντσο από την
Ikaros Records, δυνατές συναυλίες στο AN Club, στο BUMS-Blackbird, στο Φεστιβάλ στη Θάλασσα (στον Πολυχώρο Λιπασμάτων Δραπετσώνας) και σε άλλους χώρους, και τώρα με
το άλμπουμ σε βινύλιο από την MLK, σε καταπληκτική παραγωγή των Steve Lado (Tardive Dyskinesia) και Mikko Chris Vlachos (Black Hat Bone) με μια ιδιαίτερα σύγχρονη αισθητική του ήχου, διατηρώντας την ένταση των αμείλικτων retro στοιχείων από punk, blues, garage, metal, alternative και rock and roll.
www.facebook.com/thefantasticterrors
Spotify: https://sptfy.com/TheFantasticTerrors
BANDCAMP https://thefantasticterrors.bandcamp.com/album/delta-punk-2

-Candy Loaded
Oι Candy Loaded είναι μια rock n’ roll μπάντα με βάση την Αθήνα, που δημιουργήθηκε το 2018. Ο ήχος τους ακροβατεί ανάμεσα στην βαρύτητα της desert rock σκηνής και στο παιχνίδισμα των βρετανικών indie σχημάτων.
Μετά από μια περίοδο δύο χρόνων απουσίας, λόγω της πανδημίας, έχουν επανέλθει με πάθος και όρεξη να τα σαρώσουν όλα, ξαναμπαίνουν εκρηκτικά στην λάιβ σκηνή της πόλης.
Τον Απρίλη του 2022 κυκλοφόρησε διαδικτυακά το δισκογραφικό τους ντεμπούτο, “Stay Evil”, ενώ μέσα στην χρονιά έσκασε το πρώτο τους βίντεο κλιπ για το “Strange World”, το αρχικό κομμάτι του δίσκου.
https://www.facebook.com/CandyLoaded

Σχέδιο Αφίσας : Maria Stergiou (Art & Painting)
Επεξεργασία Αφίσας : Μay 5
23 Δεκεμβρίου
Πόρτες: 20:30
Ζημιά: 7€ με μπύρα

FB event: https://www.facebook.com/events/3249607205301381

92