KISS ME CLEOPATRA / SAISEI / TILL SILENCE BREAKS/ NONLINEAR Live @ An Club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

To αχτύπητο τρίδυμο που όλοι αγαπήσαμε και έδωσε μια νέα πνοή στην εγχώρια metalcore σκηνή ξανά στις ένδοξες μέρες της, επιστρέφει για ακόμα ένα live show στο An Club.

▶️ Σάββατο 1η Ιουνίου 2024 στο An Club
▶️ Προπώληση: 8€ μέσω viva.gr (https://www.more.com/…/kiss…/saisei/till-silence-breaks/)
▶️ Ταμείο: 10€
▶️ Πόρτες: 20:00

Οι Kiss Me Cleopatra, Saisei & Till Silence Breaks δίνουν ξανά το νέο τους ραντεβού τo Σάββατο 1η Ιουνίου στο venue που όλοι ξέρουμε στα Εξάρχεια. Παρέα για πρώτη φόρα οι Nonlinear.

Kiss Me Cleopatra
(https://www.facebook.com/kissmecleopatraband)

Οι KISS ME CLEOPATRA ειναι ενα τετραμελές metalcore σχήμα απ’την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2022 αλλά η δισκογραφία τους, στην πραγματικότητα ειναι κομμάτια που βρέθηκαν ανεβασμένα σε Myspace account τους απ’το έτος 2008. Μπορεί να μην εφηύραν οι ίδιοι το death metal, αλλά με την κυκλοφορία τους “Go To Sleep, Sleepypuff”, το τελειοποίησαν.

Η διασκευή τους στο μεγαλύτερο emo κομμάτι της Ελλάδας, το “Μιά Φορά” του Κοργιαλά, είναι απ’τις πιο πολυσυζητημένες PUNK GOES POP style κυκλοφορίες της Ελλάδας για φέτος (δεν υπάρχει κυριολεκτικά καμία άλλη).

Το καλύτερό τους κομμάτι “Don’t Walk Your Doggy On Tuesdays” είναι η παράνοια που οδηγεί τον μέσο άνθρωπο στην καταστροφή του. Οι KISS ME CLEOPATRA είναι εδώ και έχουν μόνο ενα στόχο: Να κάνουν το metalcore να βγει εκτός μόδας ξανά.

Saisei
(https://www.facebook.com/saisei.music)

Οι Saisei είναι ένα 6μελές post-hardcore/ metalcore συγκρότημα από την Αθήνα που αποτελείται από τους Σταμάτη Ζωγράφο (κιθάρα, samples, programming), Θάνο Γαλάνη (κιθάρα, samples, programming), Αποστόλη Διαμαντόπουλο (screams), Κώστα Δίμπαλη (μπάσο), Στάθη Σταθόπουλο (φωνητικά) και StK (drums) . Μετά το ντεμπούτο σινγκλ τους “Sink In Sin”, από το 2020 ως το 2022, ηχογράφησαν διασκευες των “Pray For Me” (The Weekend) και “Lucid Dreams (Juice WRLD), προσαρμοσμενες στο modern metalcore υφος τους, καθως και κυκλοφορησαν τα single “Hachiman”, “Kintsugi” και “Tsukuyomi”, σαφως επηρεασμένα από την Ιαπωνική μυθολογία. Εξελίσσοντας τον ήχο τους με περισσότερα EDM στοιχεία, ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις για τον δίσκο τους, από τον οποίο κυκλοφόρησαν το πρώτο σινγκλ “Impetus” τον Απρίλιο του 2024. H μουσική τους χαρακτηρίζεται από πιασάρικες μελωδίες, βαριές κιθάρες, synths και breakdowns. Το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους αναμένεται το Νοέμβρη του 2024.

Till Silence Breaks
(https://www.facebook.com/tillsilencebreaks)

Οι Till Silence Breaks είναι ένα 5μελές post-metalcore συγκρότημα από την Αθήνα.
Το 2021 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τον τίτλο «Outcast» και στην συνέχεια προσανατόλισαν τον ήχο τους σε πιο modern metal και post metalcore κατευθύνσεις. Δυνατά riffs και breakdowns, μουσικό βάθος και ατμοσφαιρικά επίπεδα είναι τα χαρακτηριστικά τους. Τις ζωντανές τους εμφανίσεις τις ξεκίνησαν τέλη του 2022 και μέχρι στιγμής μετρούν 4 live στις σκηνές του An Club και του Kyttaro Live Stage. Αυτόν τον καιρό δουλεύουν πάνω στο πρώτο τους album με τίτλο «I’m gonna tell God everything” από τον οποίο έχουν κυκλοφορήσει 4 singles και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2024.

NONLINEAR
(https://www.facebook.com/profile.php?id=100095273928944)

Οι NONLINEAR , είναι μια progressive metalcore μπάντα από την Αθήνα που αποτελείται από τον Γιώργο Πλασκασοβίτη (κύρια φωνητικά), Κωνσταντίνο Χύτα (καθαρά φωνητικά και κιθάρα), Αλέξανδρο Λουρόπουλο (κιθάρα), Νίκο Κουδουνά (μπάσο) και Χρήστο Παπακωνσταντίνου (Ντραμς) και ανακοινώνει περήφανα την είσοδό της στη μουσική σκηνή. Μπαίνουν επιθετικά και με συναίσθημα, με σκοπό να κάνουν σημαντική επίδραση στη τοπική σκηνή

FB EVENT

431