KHIRKI | TELMA | EPITHET OF MINEM live at SKYLAND | Friday 27.05.2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 27 Μαΐου στη σκηνή του Skyland Live Music Venue
Πληροφορίες:
Khirki
Telma
Epithet of Mine

Παρασκευή 27 Απριλίου
Skyland (Διεύθυνση: Φαρσάλων 24, Λάρισα)
Προπώληση @snuffGR
Πόρτες : 20:30
Συναυλία ξεκινάει στις 21:30
Είσοδος : 7€
Special offer : 3 beers 10€

Γνώριστε τις μπάντες καλύτερα:
🔥 Khirki 🔥
Οι Khirki (Κίρκη) είναι ένα μουσικό τρίο από την Αθήνα που ισορροπεί ανάμεσα στο rock ‘n’ roll και την παραδοσιακή μουσική. Η μπάντα αντλεί το όνομά της από τη γνωστή μάγισσα της μυθολογίας που μετέτρεψε το πλήρωμα του Οδυσσέα σε ζώα σερβίροντάς τους το μαγικό της κρασί. Αντίστοιχα το συγκρότημα, αφότου μάζεψε καρπούς από τη metal/rock κουλτούρα (Kvelertak, Mastodon, Tool, κλπ.) και επηρεάστηκε βαθιά από τα ντουμάνια της Ανατολής και των Βαλκανίων, δημιούργησε το δικό του μαγικό «ζωμό», διατηρώντας άθικτο και ανόθευτο το heavy χαρακτήρα του.
Το Μάιο κυκλοφόρησε το πρώτο full-length άλμπουμ με τίτλο «ΚΤΗΝΩΔΙΑ» το οποίο κέρδισε τον ενθουσιασμό της metal κοινότητας και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τον εγχώριο και διεθνή Τύπο. Η μπάντα πλέον ετοιμάζεται για ζωντανές εμφανίσεις προκειμένου να σερβίρει το κοινό της κατ’ ιδίαν.

“Οι Khirki κυκλοφορούν ένα εκρηκτικό ντεμπούτο που θέλει να ξυπνήσει το rock ‘n’ roll αγρίμι που κρύβουμε όλοι μέσα μας – Rocking Choice” – Rocking.gr

“The Athenians take the dry, raw energy of bands like Kvelertak or High On Fire, combine it with an extremely multi-layered, folklorically orchestrated virtuosity and rock so carefree and authentically that no other young band has succeeded in a long time – Choice of the month” – Rock Hard Germany

“Αναμφίβολα ο δρόμος που χάραξε ο άρχοντας Σπάθας, βρήκε νέους, πανάξιους σκαπανείς. 9/10” – Metal Hammer Greece

Ελάτε, υψώστε τα ποτήρια σας και ενωθείτε με τα αρχέγονα ένστικτά σας!

Χρήσιμα links :
Bandcamp: https://khirkirocks.bandcamp.com/
Spotify: https://spoti.fi/3GYbUnU
Facebook: https://www.facebook.com/khirkiofficial
Instagram: https://www.instagram.com/khirki_official/
Youtube: https://bit.ly/3GOQBVt

🔥 Telma 🔥

Η Telma είναι μια modern metal μπάντα από την Ελλάδα. Δημιουργήθηκαν το 2021 με γνώμονα το πάθος τους για heavy μουσική και έναν ισχυρό σκοπό να δώσουν φωνή στις εσωτερικές συγκρούσεις που όλοι παλεύουν, μέσω των τραγουδιών τους.
Η πενταμελής μπάντα καταφέρνει να προσφέρει ένα μοναδικό μείγμα α-πό old school φωνητικά, βαριά κιθάρα και μπάσο riff μαζί με εκλεπτυσμένα, groovy τύμπα-να. Οι Telma επηρεάζονται από συγκροτήματα όπως Pantera, Metallica, Slipknot, Trivium, Alice In Chains, Linkin Park και Godsmack.
Πρόσφατα το συγκρότημα κυκλοφόρησε τα δύο πρώτα βίντεο με τίτλο “Perfect Storm” και “Bipolar Distress”, από το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ τους “Eternal”, το οποίο θα κυ-κλοφορήσει σε όλες τις κύριες μορφές καθώς και σε βινύλιο, μαζί με το τρίτο ομότιτλο single σε βίντεο.

Επί του παρόντος, οι Telma θα επικεντρώσουν όλη τους την ενέργεια στην προώθηση του “Eternal” και έχουν ξεκινήσει μετά από αρκετό καιρο αναμονής τις live εμφανίσεις σε διά-φορες πόλεις εντός Ελλάδας με σκοπό όμως να επεκταθούν και προς το εξωτερικό.

Χρήσιμα links :
–> https://www.facebook.com/TelmaBand
–> https://www.youtube.com/channel/UCQuuE3E1r2hpEM8S7vCCvow
–> https://instagram.com/telma_band
–> https://telma.bandcamp.com/album/eternal

VIDEO
TELMA – Bipolar Distress [OFFICIAL LYRIC VIDEO]
https://www.youtube.com/watch?v=z0aQPQ27fMo
TELMA – Perfect Storm [OFFICIAL VIDEO]
https://www.youtube.com/watch?v=1qGY19gQqWc

🔥 Epithet of Mine 🔥

Οι Epithet of Mine είναι μια groove/metalcore μπάντα απ την Νίκαια που φτιάχτηκε τον ‘ Ιανουάριο του 2019. Με επιρροές από Avenged Sevenfold, Pantera, Lamb of God, Parkway drive, Opeth κτλ Κυκλοφορησε το debut ep της The Third Act τον Ιούλιο του 2020 καθώς και το single Common Ostracism τον Ιούλιο του επόμενου χρόνου. Με στόχος την πραγματοποίηση του πρώτου full-length album και με όσα περισσότερα live γίνεται, η μπάντα θέλει να φέρει πίσω old-school metal στοιχεία αλλά με νέα μορφή.
Η μπάντα αποτελείται από τους : Alex (Φωνητικά) , Notis (Κιθάρα/Δεύτερα φωνητικά), Panos (Μπάσο), Arsenios (Τύμπανα).

Χρήσιμα links :
YouTube: https://youtube.com/channel/UCKpPj2LJF-nJg1NeIWOQQow/
Facebook: https://www.facebook.com/EpithetofMine/
Instagram: https://instagram.com/epithet.of.mine/
Spotify: https://spoti.fi/3vMtMga/

Friday 27th May 2022
Powered by
SNUFF https://snuff.gr/
Walk the line Records – Vinyl Cafe
https://www.walktheline.gr/
Kyvos inc https://kyvosinc.gr/
Στίλβη Alternative Coffee Bar

Fb event: https://www.facebook.com/events/374092608099851/

654