JARBOE:”Τελετουργικό” νέο κομμάτι και καινούριος δίσκος προ των πυλών

NEWS

Η Αμερικανίδα Jarboe La Salle Devereaux, κατά κόσμον γνωστή και ως Jarboe έχει αφήσει ανεξίτηλα το σημάδι της στο “υποχθόνιο” και “πειραματικό” μουσικό στερέωμα μέσα από τις καλλιτεχνικές της αναζητήσεις εδώ και τρείς περίπου δεκαετίες.

Μέλος των Swans από το 1985 και μαζί με τον M.Gira αποτέλεσε μόνιμο και σταθερό μέλος μέχρι και το 1997. Συνεργάστηκε με πληθώρα καλλιτεχνών όπως, A Perfect Circle, Philip Anselmo, Neurosis, Justin Broadrick, Cattle Decapitation και πολλούς άλλους, αποδευκνύοντας το “αστείρευτο” ταλέντο της και την μοναδική της ικανότητα να αλλάζει “σχήμα και μορφή” προσαρμόζοντας τον εαυτό της ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε project.

Η avant garde “ιέρεια” επιστρέφει δισκογραφικά με το 33 προσωπικό της δίσκο, ο οποίος πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου μέσω της Consouling Sounds. Ο τίτλος του δίσκου θα είναι Illusory, το οποίο σύμφωνα με την ίδια ”Illusory is a Buddhist way regarding the illusion of the self/illusion of perception of reality”.

Ο νέος δίσκος θα αποτελείται από 7 κομμάτια και το εκπληκτικό εξώφυλλο είναι δημιουργία του Γάλλου εικαστικού/μουσικού Dehn Sora(Treha Sektori, Throane) , ο οποίος έχει συνεργαστεί με μπάντες όπως Ulver, Myspurming, Blut Aus Nord, Deathspell Omega και έχει φιλοτεχνήσει τα εξώφυλλα αυτών.

Το κομμάτι που έδωσε στην δημοσιότητα η Jarboe μαζί με το “γοητευτικό” βίντεο, είναι το “Man of Hate”.

Illusory track listing:
illusory
arrival
cathedral
flight
into the arms of sleep
nourish
a man of hate

Official Site: https://www.thelivingjarboe.com/shop/the-lab/illusory/
Facebook: https://www.facebook.com/TheLivingJarboe/

290