ILLUSORY: Επιστρέφουν το Μάιο με νέο δίσκο και νέο συμβόλαιο με την Rockshots Records

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι ILLUSORY, η Heavy Metal μπάντα από το Μοσχάτο, ανακοινώνει με μεγάλη τιμή και υπερηφάνεια την κυκλοφορία του τρίτου στούντιο άλμπουμ της, τον Μάιο του 2021, με τίτλο “Crimson Wreath”. Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στα iCave και Matrix Studios και η παραγωγή, η μίξη και το mastering πραγματοποιήθηκαν στα Matrix Studios.

Το άλμπουμ αυτό αποτελεί φυσική εξέλιξη στη μουσική της μπάντας και μία ειλικρινή δήλωση των ILLUSORY για τον ήχο τους, τη δομή των τραγουδιών τους και τη γενικότερη μουσική παρουσία τους, ακολουθώντας τα χνάρια των προκατόχων του, “The Ivory Tower” και “Polysyllabic”. Η κυκλοφορία αυτή είναι προϊόν της πρόσφατης συμφωνίας του συγκροτήματος με μία από τις πιο ανερχόμενες και πολλά υποσχόμενες δισκογραφικές εταιρείες, τη Rockshots Records.

Με ένα σύνολο δεκατεσσάρων κομματιών και διάρκεια πάνω από εβδομήντα έξι λεπτά, το “Crimson Wreath” είναι ένα άλμπουμ με δυνατά θέματα και το «είδος» τραγουδιού που κάθε φίλος του Heavy Metal θα ήθελε να ακούσει και να διαδώσει παντού. Το “Crimson Wreath” μπορεί να αποτελέσει το μεγάλο breakthrough άλμπουμ για τους ILLUSORY.

Produced by Yiannis Petroyiannis
Co-Produced by Dee “K.man” Theodorou
Engineered and edited by Dee “K.man” Theodorou at the iCave
Studio and Yiannis Petroyiannis at the Matrix Studios
Mixed and Mastered by Yiannis Petroyiannis at the Matrix Studios

All songs composed, arranged and orchestrated by ILLUSORY
Art cover designed by Panagiotis “Hammer” Sfiris
Design / Layout by Panagiotis “Hammer” Sfiris
Art concept conceived and directed by Stiver Graunne
Photography by Vaios Roupis
Photo processing by Manos Psakis

255