ICE OF NEPTUNE: Καινούργιο video για το single “Solitude”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Oι Ελληνοϊταλοί alternative / progressive rockers Ice Of Neptune σας παρουσιάζουν το νέο single “Solitude” το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο debut album “Mr.D” το οποίο διατίθεται από την σελίδα του σχήματος στο bandcamp και το Spotify. Mπορείτε να παρακολουθήσετε το video παρακάτω.

Τα γυρίσματα έγιναν στο Teatro Colonna της Brescia (Ιταλία) από τον Luca Rapuzzi ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη σκηνοθεσία και την κινηματογράφιση και τον Stefano Resciniti που ανέλαβε τον φωτισμό.

https://www.facebook.com/luca.rapuzzi

Πληροφορίες για το debut album

Ο παρθενικός δίσκος με τίτλο “Mr.D” κυκλοφόρησε στις 10 Οκτωβρίου 2021 σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής και τα κομμάτια του album συνθέτουν μία ιστορία από τη ματιά του σύγχρονου ανθρώπου μέσα στη διάρκεια του χρόνου, διανύοντας χρονικά δεκαετίες και κοινωνικά γεγονότα. Μια ιστορία δοσμένη υπό των ήχο των Ice of Neptune, ένα κράμα της progressive rock και της μοντέρνας alternative σκηνής.

Hχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω covid -19 στα home studio των μελών της μπάντας και η παραγωγή φέρει την υπογραφή του κιθαρίστα και συνθέτη (σε συνεργασία με τον τραγουδιστή P.Molinari) Τιμολέοντα.Αδαμόπουλου ο οποίος είναι υπεύθυνος επίσης για τη μίξη και το mastering.

https://www.facebook.com/timoleon.adamopoulos

Tο artwork είναι μια δημιουργία του project Jor Art.

Η tracklist του “Mr. D”:

Clear

Solitude

WWIII

Isolation

Dance of Tyrants

On Sale

The Rail

Colours

Complete

Οι Ice of Neptune είναι μία Ελληνοϊταλική alternative / progressive σύμπραξη που δημιουργήθηκε το 2019 από τους Pierlorenzo Molinari (πρώην Kezia και Blackmail of Murder) και Τιμολέων Αδαμόπουλο (Forbidden Lore) οι οποίοι μετά την κυκλοφορία του EP “The Primordial Elements Trilogy” πλαισιώθηκαν από τον μπασίστα Federico Giardini (πρώην Helldest και Primo Suono).

Με την προσθήκη ως guest του Alessandro Bissa (drummer των Ιταλών metallers A Perfect Day και με συμμετοχές στους power / progressive metallers Vision Divine και Labyrinth) ολοκληρώθηκε το σχήμα και υπό το όνομα Ice of Neptune ξεκίνησαν οι ηχογραφήσεις του πρώτου full length album “Mr. D”.

Οι Ice of Neptune είναι οι:

Pierlorenzo Molinari – φωνητικά

Τιμολέων Αδαμόπουλος – κιθάρες, keyboards

Federico Giardini – μπάσο

Alessandro Bissa – drums (guest)

Σύνδεσμοι επικοινωνίας με τους Ice Of Neptune:

Facebook: https://www.facebook.com/iceofneptuneband

Instagram: https://www.instagram.com/iceofneptuneofficial/

Bandcamp: https://iceofneptune.bandcamp.com/releases

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC4QjZc9wTmnPdbD7wWNZwTQ

Soundcloud: https://soundcloud.com/ice-neptune/sets/mr-d

Amazon: https://www.amazon.com/gp/product/B09GWBB4QJ/

Spotify: https://sptfy.com/71fl

Apple Music: https://music.apple.com/us/album/mr-d/1587028075

Email: iceofneptuneofficial@gmail.com

[Επιμέλεια – Ιωάννης Φράγκος]

761