Holy Metal Fest 2023 στις 12 Απριλίου στη Λάρισα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

HOLY METAL FEST

Τέσσερις μπάντες από όλες τις γωνιές της ελληνικής επικράτειας ενώνουν τις δυνάμεις τους και δίνουν ραντεβού στο κέντρο, δηλαδή στην πόλη της Λάρισας.

Την Τετάρτη (την μεγάλη) 12 Απριλίου στο Μύλο 1927 έρχονται να ευλογήσουν τις άγιες τούτες μέρες με τους σκληρούς τους ήχους και να μας μιλήσουν για τα δικά τους πάθη.

Στον εσπερινό/ολονυκτία του HOLY METAL FEST θα συμμετάσχουν οι TELMA, BLACK STONE MACHINE, ALTAR OF THE STAG και K2.

Η πρωτοβουλία για αυτό το φεστιβάλ ξεκίνησε από την μπάντα που έχει και βάση στην Λάρισα, τους TELMA. Η modern metal/groove metal μπάντα κυκλοφόρησε τον πρώτο της full length δίσκο το 2021 με τίτλο “Eternal”, ενώ τώρα ετοιμάζονται να μπουν στο στούντιο για την ηχογράφηση του 2ου δίσκου, μέρος του οποίου σκοπεύουν να μας παίξουν και στο live.

https://www.facebook.com/TelmaBand

Οι BLACK STONE MACHINE, από την Αθήνα, όντας κάμποσα χρόνια στο χώρο με πολλά λάηβ, ένα LP και 3 EP στην πλάτη τους, τελείωσαν τις ηχογραφήσεις του νέου τους υλικού και ξαναεπισκέπτονται μετά από αρκετό καιρό την Θεσσαλική πόλη για να παίξουν την δική τους εκδοχή του ροκ εν ρολ, με λίγο πιο βαρύ και southern ήχο.

https://www.facebook.com/blackstonemachine

ALTAR OF THE STAG, η μπάντα με το μυστήριο όνομα, η post/sludge μπάντα από την όμορφη Θεσσαλονίκη έρχονται μετά από 4 χρόνια να ξαναπαίξουν στη Λάρισα. Ανυπομονούμε να ακούσουμε τα ριφφ, τις περίεργες αλλαγες και τα τρομακτικά φωνητικά τους, καθώς και το καινούριο υλικό που αναμένεται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

https://www.facebook.com/AltarOfTheStag

Τέλος οι Κ2 από την βροχερή αλλά πάντα γραφική πόλη των Ιωαννίνων έρχονται να κλείσουν την 4αδα του φεστιβάλ. Οι Κ2 κυκλοφόρησαν το 2020 το full length δίσκο τους με τίτλο “Sta Giannena”, και μετά είχαν την τύχη να τους πιάσει (όπως και πολλούς άλλους) η πανδημία. Επομένως οι Λαρισαίοι δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να ακούσουν αυτόν τον πανέμορφο δίσκο λαηβ.

https://www.facebook.com/k2ioa

Νέο φρέσκο υλικό από τις όλες τις μπάντες του HOLY METAL FEST αναμένεται να απολαύσει όποιος αποφασίσει να πάει στο φεστιβάλ.

Το τίμημα για το παγκάρι του φεστιβάλ;
7€ για των φρονίμων τα παιδιά που θα πάρουν εισιτήριο στην προπώληση
10€ στο ταμείο

SUPPORT YOUR LOCAL SCENE AND ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ
HOLY METAL FEST
HOLY WEDNESDAY 14 APRIL
MYLOS 1927, LARISA

311