GÖR FLSH: “Forgotten Rites”

ALBUM

Είδος: Synth/Doom/Electro Metal
Δισκογραφική: JST Records
Ημ. Κυκλοφορίας: 28 Δεκεμβρίου 2020

Ακόμα μια περίπτωση που κάτι ακούγεται καλύτερα στα χαρτιά παρά στα αυτιά. Digital doom λέει, ψηφιακό sludge, synth κλπ, σύγκριση με Author & Punisher και τα συναφή, αλλά όλα αυτά θεωρητικά όμως, γιατί στην πράξη αυτό που άκουσα πιο πολύ μου θύμισε κάτι μεταξύ κιθαριστικού EBM όπως το γνωρίσαμε από το soundtrack γνωστού παιχνιδιού στρατηγικής των 90s στα πιο δυναμικά σημεία και ψηφιακής μουσικής για στριπτιζάδικο στα πιο χαλαρά γκρουβάτα.

Βέβαια τα πιο πάνω δεν είναι κατανάγκη κακά, αλλά απέχουν πολύ από αυτό που μάλλον προσπαθεί να βγάλει ο Καναδός μουσικός μιας και εγώ doom δεν βρήκα πουθενά, και αν νομίζει το label του πως αυτό που άκουσα είναι ανάμεσα στα “heaviest electronic acts on the planet” τότε μάλλον οι αναφορές τους είναι στην καλύτερη 30 χρόνια πίσω. Κατά τα άλλα, αν αγνοήσω την ατυχέστατη περιγραφή, πλάκα έχει αλλά λεφτά δεν έδινα.

Facebook: https://www.facebook.com/gorflsh
Bandcamp: https://gorflsh.bandcamp.com/album/forgotten-rites-lp

383

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.