GOLDEN R. FESTIVAL (29-31/08/24) Ανοιχτό Πολιτιστικό Κέντρο “Ν. Σαρμάνης”, Βόλος

Η Έφη Γαλιατσάτου ταξίδεψε στον Βόλο και βρέθηκε κοινό του φετινού (βροχερού) Golden R Festival και μοιράζεται την εμπειρία της μέσα από το φακό της μικρής point and shoot κάμεράς της!

Ακολουθεί ένα χορταστικό photo story από την κάθε μέρα και δίνουμε ραντεβού για το Godlen R. Festival 2025, για ακόμα περισσότερες heavy στιγμές!

DAY 01photos: Έφη Γαλιατσάτου

SPIRAL ION

PSYANIDE

KIN BENEATH CHORUS

CRIMSON FIRE

MELAN SELAS

SUNBURST

GAEREA

SUICIDAL ANGELS

DAY 02photos: Έφη Γαλιατσάτου

HUMAN GENOM

THELEMITE

EXILIUM NOCTIS

ACHELOUS

FLAMES

Εδώ να ενημερώσουμε πως λόγω ροχής, η οποία ξεκίνησε κατά τη διάρκεια του σετ των Flames, η εμφάνιση των Warlord μεταφέρθηκε για την επόμενη μέρα, ενώ για τους Destruction θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση!

DAY 03photos: Έφη Γαλιατσάτου

DEUS DETHRNONED

Μετά το πέρας των Deus Dethroned, πάλι έπιασε βροχή (αγάπη καλοκαιρινή), η οποία είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι εμφανίσεις των εγχώριων Graywitch, Isolert και Afterimage, προκειμένου να δοθεί “χώρος” για τις μπάντες που είχαν έρθει από το εξωτερικό.

WARLORD

SORCERER

VARATHRON

MAYHEM

Μπορεί ο καιρός να δυσκόλεψε τη διοργάνωση, αλλά ο Βόλος έδειξε πως δεν πτοείται και το φεστιβάλ θεσμός της πόλης θα επανέλθει δυναμικά, όπως άλλωστε κάνει όλα αυτά τα χρόνια που εξελίσσεται και μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο!

491

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*